VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Χανιά: Αυτή είναι η εντυπωσιακή βίλα που θα γίνει το privé γαμήλιο πάρτι Στέφανου Κασσελάκη-Τάιλερ Μακμπέθ [εικόνες]

Το prive πάρτι στη βίλα θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου, αμέσως μετά τη γαμήλια δεξίωση του Στέφανου Κασσελάκη-Τάιλερ ΜακμπέθΣτη δημοσιότητα έρχονται οι εικόνες από τη βίλα στα Χανιά όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, θα γιορτάσουν για τον γάμο τους σε ένα πάρτι μαζί με συγγενείς και φίλους.


Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Flasshnew.gr, η εντυπωσιακή κατοικία είναι σκαρφαλωμένη σε ένα ιδιωτικό κτήμα, στην αρχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά. Έτσι, η βίλα Casa Scordilli προσφέρει από ψηλά στους φιλοξενούμενους μια απέραντη θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Σούδας, με το βλέμμα να ταξιδεύει μέχρι και στον Ψηλορείτη. Πολύ κοντά στη βίλα είναι και το πατρικό σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Στο συγκεκριμένο πάρτι, σύμφωνα με τον ιστότοπο, πρόσβαση θα έχουν αποκλειστικά και μόνο οι σχεδόν 150 καλεσμένοι του ζευγαριού και είναι προγραμματισμένο να δοθεί το βράδυ της Παρασκευής 30/8, αμέσως μετά την γαμήλια δεξίωση στο Βοτανικό πάρκο Χανίων, όπου οι καλεσμένοι του ζεύγους θα απολαύσουν πιάτα βασισμένα σε υλικά, γεύσεις και αρώματα Κρήτης.
 
 



Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο επίκεντρο της βίλας Casa Scordilli βρίσκεται η πισίνα των 140 τετραγωνικών μέτρων αλλά και οι όμορφοι χώροι του κήπου που την περιβάλλουν. Να σημειωθεί ότι η πολυτελής κατοικία που διατίθεται για βραχυχρόνια μίσθωση στους κοινόχρηστους χώρους της διαθέτει από μια εξοπλισμένη αίθουσα γραφείου, μέχρι και αίθουσα παιχνιδιών.

Ανάμεσα στις παροχές που προσφέρονται είναι ιδιωτικός σεφ, μεταφορές VIP και σοφέρ, υπηρεσίες γιοτ και βόλτες με σκάφος, βόλτα με ελικόπτερο, γιατρός σε εφημερία και πολλές ακόμη, ενώ μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 10 άτομα στα 5 υπνοδωμάτιά της.











thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου