VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Επιστροφή στο γραφείο | 5 ιδέες για κομψά looks



Τι μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο αυτή την εποχή.Η επιστροφή στο γραφείο είναι μια πραγματικότητα που πλησιάζει για πολλούς και αυτό σημαίνει και επιστροφή στο καθημερινό ερώτημα "τι θα φορέσω σήμερα;". 

Ο μήνας Αύγουστος, ωστόσο, όσο και το πρώτο διάστημα του Σεπτέμβρη, είναι συνήθως ακόμα καλοκαίρι και η διάθεση συχνά παραμένει χαλαρή μέχρι το φθινόπωρο να ξαναβάλει δυνατά τις μηχανές για τη νέα σεζόν.

Το ντύσιμο του γραφείου ακολουθεί αυτή την περίοδο τους ακόμα κανόνες του καλοκαιρινού στιλ αλλά αν χρειάζεστε μία ανανέωση μπορείτε να τροποποιήσετε λίγο τις επιλογές σας και να αρχίσετε τους συνδυασμούς με μεταβατικά κομμάτια. Τα κοστούμια παραμένουν, ασφαλώς, στη πρώτη θέση των προτάσεων για κομψά office looks και μία πολύ δροσερή ιδέα είναι ένα κοστούμι με ρίγες, όχι απαραίτητα σε σκουρόχρωμη απόχρωση.


 
 

Τα λευκά πουκάμισα και τοπ, όπως και τα λευκά t-shirts, που μπορείτε να συνδυάσετε με άνετα, φαρδιά παντελόνια ή ακόμα και με μια chic pencil φούστα είναι ένα styling combo που θα σας εξασφαλίσει αψεγάδιαστο, cool στυλ, ενώ αν θέλετε να φανείτε πιο τολμηρές και να φέρετε λίγο από τη fun διάθεση του καλοκαιριού στις εμφανίσεις σας μπορείτε να φορέσετε μια λεοπάρ φούστα με λευκό τοπ ή πουκάμισο. Τέλος, μπορείτε πάντα να αξιοποιήσετε τα cargo pants και να τα αναβαθμίσετε με stylish συνδυασμούς όπως ένα ντραπέ τοπ.
1. To ριγέ κοστούμι

2. Η leopard φούστα  

3. Το λευκό τοπ  

4. H pencil φούστα 

5. Το αναβαθμισμένο  cargo 


harpersbazaar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου