VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Η χυδαία πρόταση του Ίλον Μασκ στην Τέιλορ Σουίφτ επειδή στήριξε την Χάρις: "Θα σου κάνω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες"

Ο 'Ιλον Μασκ, ο οποίος είναι δηλωμένος υποστηρικτής του Τραμπ, άφησε να εννοηθεί ότι προσφέρεται να της... χαρίσει ένα παιδί.Σε μία αήθη πρόταση προς την Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται πως προχώρησε ο Ίλον Μασκ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ποπ σταρ ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.


Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος είναι δηλωμένος υποστηρικτής του Τραμπ, έγραψε σε ανάρτησή του "Ωραία Τέιλορ ... κέρδισες ... θα σου δώσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου", αφήνοντας δηλαδή να εννοηθεί ότι προσφέρεται να της κάνει ένα παιδί.


Η ανάρτηση σόκαρε ακόμη και έναν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Μασκ, τον Ian Miles Cheong, ο οποίος απάντησε: "Θεέ μου".

 
 


Τα σχόλια του Μασκ για τη Σουίφτ έρχονται αφού προηγουμένως είχε μιλήσει για την "κατάρρευση" των γεννήσεων στη Γη. Το 2022, όταν ήταν γνωστό ότι είχε εννέα παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, έγραψε στο X ότι "κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την κρίση υπογεννητικότητας".
Η στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Κάμαλα Χάρις

"Θα ρίξω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουολς στις εκλογές του 2024", έγραψε νωρίτερα η Σουίφτ στην ανάρτησή της στο Instagram προς τους 283 εκατομμύρια followers της με υπογραφή ως "άτεκνη κυρία με γάτες", αιχμή για τα όσα προκλητικά είχε πει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ, Τζ. Ντ. Βανς.

"Σε αυτή τη χώρα, μέσω των Δημοκρατικών, μέσω των εταιρικών ολιγαρχών μας, διοικούμαστε ουσιαστικά από ένα μάτσο άτεκνες κυρίες γάτες που είναι δυστυχισμένες με τη ζωή τους και τις επιλογές που έχουν κάνει, και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη", είχε αναφέρει τότε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ.

Η μεγάλη σταρ της ποπ, η οποία ασκεί τεράστια επιρροή στους νεότερους ψηφοφόρους και δεν είχε ανακοινώσει δημόσια ποιον θα ψήφιζε τον Νοέμβριο, έγραψε μεταξύ άλλων:

"Ψηφίζω Χάρις γιατί μάχεται για τα δικαιώματα και τους στόχους που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν μαχητή να τους υπερασπιστεί. Εκτιμώ ότι είναι μια σταθερής και χαρισματική ηγέτης και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα για τη χώρα αυτή αν οδηγός μας είναι η ηρεμία και όχι το χάος".


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου