VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΕΘ-Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση -Παρόντες Γερουλάνος, Διαμαντοπούλου, Γιαννακοπούλου - (video)

 Από το βήμα της 88ης ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε τους εθνικούς στόχους για

βιώσιμη ανάπτυξη.

Σχεδόν τέσσερις εβδομάδες πριν από τον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε σε υποστηρικτές του, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία - δείγμα πολιτικού πολιτισμού - τριών συνυποψηφίων του, των Παύλου Γερουλάνου, την Άννας Διαμαντοπούλου και Νάντιας Γιαννακοπούλου - στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Παρούσα ήταν και η Μιλένα Αποστολάκη, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, στελέχη και βουλευτές.


 
 

Από τους ανθυποψηφίους του, απουσίαζαν ο Χάρης Δούκας λόγω συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων και ο Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος απόψε παρουσίασε στο Ωδείο Αθηνών το πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και τη χώρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παράλληλα χαρακτήρισε «αποτυχημένο» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο λαός θα τον «συνταξιοδοτήσει» πρόωρα από την πολιτική καριέρα. Υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός στρέφει τις προσδοκίες του στο ΠΑΣΟΚ, που, όπως είπε, αποτελεί, πλέον, τον βασικό πυλώνα αντιπολίτευσης και θα είναι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση, ενώ παρουσίασε ένα "σχέδιο για το Τώρα και το Αύριο της Ελλάδας", με 8 εθνικούς στόχους, βασισμένο στο τρίπτυχο: "Βιώσιμη ανάπτυξη-Ποιοτικές Θέσεις Εργασίας-Μείωση των ανισοτήτων".

«Κύριε Μητσοτάκη, αποτύχατε παταγωδώς. Κι αν όπως υπονοήσατε με τη γνωστή σας αλαζονεία "αν σας χάσουμε, θα χαθούμε", μην ανησυχείτε. Όλο και περισσότεροι γυρίζουν την πλάτη στην παρακμή που έχετε προκαλέσει, γιατί ελπίζουν σε μια κοινωνία πιο δίκαιη και μια οικονομία πιο ανθεκτική, με ευκαιρίες για όλους. Και σήμερα αυτό είναι το μεγάλο χρέος του ΠΑΣΟΚ: Να αξιοποιήσει και να απελευθερώσει τις μεγάλες δυνατότητες χώρας. Για να δώσουμε προοπτική και αξιοπρέπεια σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο"Ι. Βελλίδης", στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ.

"Και επειδή, κ. Μητσοτάκη, αναφέρατε εδώ από τη Θεσσαλονίκη, ότι δεν σκοπεύετε να βγείτε στη σύνταξη, σας έχω νέα: Με την πρώτη ευκαιρία που θα του δώσετε ο ελληνικός λαός θα σας στείλει μόνιμα στην συνταξιοδότηση , είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και συνέχισε: "Στον έκτο χρόνο της Νέας Δημοκρατίας στο τιμόνι της χώρας, οι πολίτες δεν έχουν πλέον τίποτε άλλο να προσδοκούν από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, εκτός από το να περιμένουν …έως το 2027 για να δουν καλύτερες μέρες. Προσπάθησε να αναστείλει την αποδρομή της κυβέρνησης του και να καλύψει τη διαχειριστική της αποτυχία, με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες και όχι με το βλέμμα στα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Δείτε την ομιλία Ανδρουλάκη στην 88η ΔΕΘ:


 
 

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου