VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Μέσα στο πυρηνικό εργοστάσιο του Κιμ Γιονγκ Ουν: Μαυροντυμένος δείχνει για πρώτη φορά εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου

Γιατί το καθεστώς της Πιονγιάνγκ αποφάσισε να δείξει τώρα τις δυνατότητες που έχει για παραγωγή εμπλουτισμένου ουρανίου.Για πρώτη φορά, το καθεστώς της Πιονγιάνγκ αποφάσισε να δείξει στη διεθνή κοινότητα το πυρηνικές του εγκαταστάσεις. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε και φωτογραφήθηκε σε μία εγκατάσταση παραγωγής ουρανίου, από όπου έδωσε εντολή στους αξιωματούχους του να αυξήσουν "κάθετα" την παραγωγή πυρηνικών όπλων που διαθέτει η χώρα.


Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα κρατικά ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας εμφανίζεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν ντυμένος με μαύρα ρούχα, ενώ ενημερώνεται από επιστήμονες και στρατιωτικούς του πυρηνικού προγράμματος της χώρας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μέσα σε πυρηνικό εργοστάσιο της Βόρειας Κορέας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε μια εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου της Βόρειας Κορέας, από το 2010 που η Πιονγιάνγκ είχε δείξει σε Αμερικανούς αξιωματούχους μια εγκατάσταση στην Γιονγκμπιόν, περίπου 100 χλμ από την βορειοκορεατική πρωτεύουσα, εκεί όπου λειτουργεί από το 1986 ο πρώτος πυρηνικός αντιδραστήρας της χώρας.


Γιατί έδειξαν τώρα αυτές τις φωτογραφίες

Αναλυτές θεωρούν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια της Πιονγιάνγκ να ασκηθεί περισσότερη πίεση στις ΗΠΑ, ενόψει και των εκλογών του Νοεμβρίου αλλά και ως μια προσπάθεια επηρεασμού της αμερικανικής κοινής γνώμης, στην οποία υπενθυμίζεται πόσο ισχυρός αντίπαλος είναι η Βόρεια Κορέα.

Οι φωτογραφίες είναι "ένα μήνυμα προς την επόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι θα είναι αδύνατη η αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας", σύμφωνα με τον Χονγκ Μιν, ανώτερο αναλυτή στο Κορεατικό Ινστιτούτο Εθνικής Ενοποίησης.

 
 

Από την άλλη, οι φωτογραφίες αυτές θεωρούνται πολύτιμη πηγή πληροφοριών για την εκτίμηση της ποσότητας εμπλουτισμένου ουρανίου που έχει τη δυνατότητα να παράξει η Βόρεια Κορέα.
Ο Κιμ Γιονγκ Ούν, σε άγνωστη τοποθεσία, μπροστά από έναν νέο εκτοξευτή πολλαπλών ρουκετών 600 χλστ.

Το Κορεατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν αναφέρει πότε έγινε η επίσκεψη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, ούτε σε ποιο σημείο της χώρας βρίσκονται οι εγκαταστάσεις.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου