VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Γρεβενά: Θεία Λειτουργία στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα με αφορμή την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος» -(εικόνες + video)

Στο ιδιαίτερο και πανέμορφο περιβάλλον της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών, για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία στην θέση “Σταυρός” σήμερα 1 Σεπτεμβρίου, αρχή της Ινδίκτου και αρχή του εκκλησιαστικού έτους.



Ο ιερέας της Μητρόπολης Γρεβενών τέλεσε την θεία λειτουργία με τον ιερέα της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίου Γρεβενών, καθώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, βρίσκεται στο Φανάρι.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος»  θεσπίστηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την 1η  Σεπτεμβρίου να τελείται Θεία Λειτουργία στον Εθνικό δρυμό της Πίνδου. 

Όπως τόνισε μάλιστα για μια ακόμη φορά ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, που τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να τελείται η θεία λειτουργία στο ιδιαίτερο και πανέμορφο περιβάλλον της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών, κάτω από τον απέραντο θόλο του ουρανού, “Υψώσουμε τις προσευχές μας στον Πανάγαθο Θεό για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος όχι μόνο της Πατρίδας μας, της Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου, που δοκιμάστηκαν φέτος από τις πυρκαγιές και από τις κάθε είδους καταστροφές και απειλούνται από την σύγχρονη μάστιγα της κλιματικής αλλαγής. Γιατί το φυσικό περιβάλλον είναι η ζωή μας, είναι το μέλλον των παιδιών μας και όλου του κόσμου, είναι η παρουσία του Θεού στη ζωή μας”.

ertnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου