VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Τα "κορίτσια" του Τραμπ: Ποιες είναι οι ακροδεξιές, ρατσίστριες που σφάζονται μεταξύ τους για το ποια είναι πιο κοντά του

Ακροδεξιές και με πολύ σκληρές απόψεις τσακώνονται για το ποια θα είναι πιο κοντά στον ΤραμπΔύο αμφιλεγόμενες γυναικείες φιγούρες που πλαισιώνουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στην προεκλογική του εκστρατεία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όχι μόνο για τις ακραίες συμβουλές που του δίνουν, αλλά και για την μεταξύ τους κόντρα.


Αν και η 50χρονη Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, επιχειρηματίας και βουλευτής των Ρεπουμπλικανών, εκλεγμένη στη Τζόρτζια, και γνωστή συνωμοσιολόγος, έχει εδώ και καιρό εδραιώσει τη θέση της ως το "απόλυτο φερέφωνο του Τραμπ", μια άλλη γυναίκα, απειλεί να της πάρει τη θέση.


Η 31χρονη Λόρα Λούμερ είναι το "νέο αίμα" κοντά στον Τραμπ. Στο παρακάτω βίντεο, μπορούμε να δούμε και πόσο διαχυτικός είναι μαζί της.

 
 

Ποια είναι η Λόρα Λούμερ

Η σκληρή ακροδεξιά συνωμοσιολόγος, που ήταν υποψήφια στις προηγούμενες ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ για την ανανέωση των εδρών στο Κογκρέσο, αλλά δεν εξελέγη, θεωρείται ότι επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό όλες τις αποφάσεις του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών. Η άποψη αυτή ενισχύεται από την παρουσία της στο ιδιωτικό τζετ του Τραμπ τη βραδιά του ντιμπέιτ απέναντι στην Κάμαλα Χάρις, στη Φιλαδέλφεια.
Η Λόρα Λούμερ, φορώντας ένα κομψό μπλέιζερ με μεγάλα χρυσά κουμπιά, και κρατώντας στο κινητό της, αποβιβάζεται από το τζετ του Τραμπ.

Στη Λούμερ άλλωστε αποδίδεται και η μεγάλη γκάφα του Τραμπ στο ντιμπέιτ της Τρίτης, 10 Σεπτεμβρίου. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναπαρήγαγε το fake news του υποψήφιου αντιπροέδρου Τζ. Ντ. Βανς, ότι οι μετανάστες από την Αϊτή που κατοικούν το Οχάιο τρώνε κατοικίδια, για να διαψευτεί περίτρανα από τον συντονιστή του ντιμπέιτ που αμέσα έκανε fact checking.

Η αυτοανακηρυχθείσα δημοσιογράφος Λούμερ, έχει κάνει καριέρα στα κοινωνικά δίκτυα με τις ακραίες αντιμουσουλμανικές απόψεις της, την πολύ σκληρή αντιμεταναστευτική και αντισημιτική ρητορική της, ενώ έχει φτάσει στο σημείο να υποστηρίζει ότι η "11η Σεπτεμβρίου" με τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους ήταν μια "δουλειά που έγινε από μέσα" εννοώντας την αμερικανική κυβέρνηση. Με αυτές τις απόψεις, η παρουσία της στο πλευρό του Τραμπ στην τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου την περασμένη Τετάρτη, έκανε πολλούς το Ρεπουμπλικανικό κόμμα να αντιδράσουν.

Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες ότι το στενό επιτελείο του Τραμπ ανησυχεί "100%" από την παρουσία της Λούμερ κοντά του.

Η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει ότι Λούμερ είναι ακατάλληλη για να βρίσκεται κοντά του και να τον συμβουλεύει. Ορμώμενη από σχόλιο για την Κάμαλα Χάρις, η MTG, όπως είναι γνωστή στην Αμερική, στράφηκε κατά της "επικίνδυνης influencer" χαρακτηρίζοντας "υπερβολικά ρατσιστικό" αυτό που είχε πει, δηλαδή ότι αν ηττηθεί ο Τραμπ "ο Λευκός Οίκος θα μυρίζει κάρι".


Η Λούμερ της απάντησε ότι ήταν "απλώς ένα αστείο" για την Χάρις, της επιτέθηκε λέγοντας της ότι συμπεριφέρεται σαν "αριστερίστρια" ενώ έκανε και προσωπική επίθεση για το πρόσφατο διαζύγιο της 50χρονης βουλευτή γράφοντας σε μια ανάρτησή της "δεν μπορούσες να διαχειριστείς του σπιτικό σου, δεν θα μου πεις εσύ πώς θα διαχειριστώ εγώ την ελευθερία του λόγου μου!"

Μεταξύ των δύο γυναικών υπάρχει παρελθόν καθώς παλιότερα, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στη δημόσια σφαίρα η Λούμερ, η εμπειρότερη MTG την είχε πάρει κάτω από τις φτερούγες της και την προωθούσε στους ρεπουμπλικανικούς κύκλους.



Τώρα πια όμως, η μαθήτρια την έχει ξεπεράσει σε ακραίο λόγο κάνοντας την ξανθιά βουλευτή να λέει ότι η Λούμερ "είναι ντροπή" για το κόμμα μας.

Εκτός όμως από τις ανώνυμες πηγές ή την Ρεπουμπλικανή βουλευτή που εδώ και καιρό έχει τη θέση της ως ακραιφνής υποστηρίκτρια του Τραμπ, και μία ανερχόμενη γυναικεία φιγούρα των Ρεπουμπλικανών ενοχλήθηκε από την παρουσία της Λούμερ.

Η Μάντισον Τζεσιότο Γκίλμπερτ, πολιτεύτρια των Ρεπουμπλικανών, πρώην μοντέλο που έχει πάρει μέρος σε καλλιστεία και δικηγόρος, εξερράγη κατά τη συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πάνελ.
Η Μάντισον Τζεσιότο Γκίλμπερτ.

Και είπε: "Κάποιος να πάρει τη Λόρα Λούμερ μακριά από τον Ντόναλντ Τραμπ. ΔΕΝ θα τον βοηθήσει. Είναι τοξική, ρατσίστρια και αποτελεί ντροπή για το κόμμα μας και το κίνημά μας".

Η αντίδραση της Λούμερ ήταν να κλιμακώσει εξαπολύοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς και αποκαλώντας την Μάντισον "μπίμπο".


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου