VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Αμάλ Κλούνεϊ: Έξοδος για ρομαντικό δείπνο στη λίμνη Κόμο με crochet λευκό φόρεμα με παγιέτες που θα μπορούσε να είναι νυφικό

Η απίθανη εμφάνιση της Αμάλ Κλούνεϊ με το πλεκτό φόρεμα που διέγραφε τη σιλουέτα της σε πολυτελές εστιατόριο στη Λίμνη Κόμο.Μια νέα λαμπερή εμφάνιση έκανε το ζεύγος Κλούνεϊ . Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Κλούνεϊ, η οποία ξεχωρίζει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της.


Το ζευγάρι κάνει διακοπές στην κοσμοπολίτικη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και απόλαυσε το δείπνο του στο Grand Hotel Tremezzo στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.


Για το βραδινό date για δείπνο, ο Τζορτζ Κλούνεϊ φόρεσε μπεζ κοστούμι, ενώ η Αμάλ Κλούνεϊ ήταν υπέρλαμπρη για ακόμα μια φορά αποδεικνύοντας ότι δίνει μεγάλη βαρύτητα στις εμφανίσεις της.


Η ίδια επέλεξε ένα αστραφτερό λευκό crochet μάξι φόρεμα που ήταν εφαρμοστό στο σώμα της. Το φόρεμα ήταν καλυμμένο με παγιέτες που άστραφταν στα φλας των φωτογράφων που κατέκλυσε τον χώρο.

 
 

Ακόμα, το φόρεμα είχε μικρά κοψίματα έδιναν στην εμφάνισή της μια πιο casual αίσθηση.

Συμπλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι κρεμαστά κρυστάλλινα σκουλαρίκια, που ακουμπούσαν τους ώμους της ενώ τα μακριά μαύρα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε wavy look. Το ζευγάρι έφτασε για δείπνο με σκάφος και ο σταρ βοήθησε προσεκτικά τη σύζυγό του να αποβιβαστεί ενώ οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς το εστιατόριο κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.



Η Ιταλία κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ζευγαριού, καθώς το 2014 παντρεύτηκαν σε έναν ρομαντικό γάμο στη Βενετία Τρία χρόνια αργότερα, οι δυο τους υποδέχτηκαν τα δίδυμα τους, Αλεξάντερ και Έλα, το 2017.

Tο ζευγάρι κάνει πάντα λαμπερές εμφάνισεις.









 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου