VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Μπήκε ο Σεπτέμβριος | Τα καλύτερα looks για γυναίκες άνω των 50




Πώς θα ανανεώσετε το στιλ σας.Ο Σεπτέμβριος είναι επισήμως εδώ και ως ο πρώτος μήνας από μία νέα σεζόν, δηλαδή του φθινοπώρου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για στιλιστική ανανέωση. Τόσο τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας όσο και οι τάσεις της μόδας που προτείνουν οι οίκοι για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 έχουν ως στόχο να βοηθήσουν την καθεμία από εμάς να ανανεώσουμε τον τρόπο ντυσίματός μας, αλλα και να πειραματιστούμε με νέους συνδυασμούς. Η shopping list του φθινοπώρου λοιπόν αξίζει να αποτελείται τόσο από κομμάτια που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα όσο και από κάποια ενδιαφέροντα trends.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το burgundy είναι το απόλυτο color trend της νέας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το ξεχωρίσαμε στις πασαρέλες των οίκων Ermanno Scervino, Philosophy di Lorenzo Serafini, Roberto Cavalli, Bottega Veneta, Gucci και Ferragamo, οι οποίοι προτείνουν να προσθέσουμε στη συλλογή μας τσάντες σε αυτή την τόσο αριστοκρατική απόχρωση. Συνεπώς, μία τσάντα σε αυτή την τόσο ξεχωριστή απόχρωση αξίζει σίγουρα μία θέση στη shopping list του φθινοπώρου. Οι ζακέτες επίσης και κυρίως οι πλεκτές ζακέτες έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια. Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 όμως, πρόκειται να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντυσίματός μας. Ή τουλάχιστον αυτό προτείνουν οι οίκοι Molly Goddard, Stella McCartney, Miu Miu, Gucci, No.21, Chanel και Ferragamo.


 
 

Φέτος το φθινόπωρο, το "no pants" trend αντικαθιστάται από τις barrel-leg σιλουέτες, που είδαμε στις πασαρέλες των Dries Van Noten, Balmain, Bevza, Eudon Choi, Emporio Armani, Calcaterra και Bottega Veneta. Εκτός από το βουργουνδί, μεγάλος πρωταγωνιστής της νέας σεζόν είναι το χακί, ενώ εάν επιθυμείτε να προσθέσετε ένα διαχρονικό μοτίβο στη συλλογή σας, οι οίκοι Helmut Lang, Dries Van Noten, Chloé, Christian Dior, Balmain, Iceberg και Loewe το καρό.

-1 Το go-to φόρεμα

-2 Το κοστούμι

-3 Το τζιν πουκάμισο

-4 Η μπεζ καμπαρντίνα

-5 Το shirt dress

-6 Οι slingback γόβες

-7 Η midi φούστα

-8 Το σακάκι


harpersbazaar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου