Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Δημήτρης Παπανώτας: "Αν με άκουγε ο Στέφανος Κασσελάκης θα ήταν ο επόμενος πρωθυπουργός"




Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ενασχόλησή του με την πολιτικήΓια την πολιτική και τα τηλεοπτικά μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας
που ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!".


"Άκουγα την συνέντευξη της κ. Γκολεμά, αυτός ο δικαιωματισμός μπορεί να με τρελάνει. Θέλω να σταματήσει ο κόσμος να κρίνεται ανάλογα με το "τι έχει ανάμεσα στα πόδια του". Πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους ανάλογα με τις ικανότητές τους. H ποσόστωση στα κόμματα επίδοσης. Τι σημαίνει 50-50; Μπορεί να είναι ικανές μόνο γυναίκες ή μόνο άντρες ή στις Σχολές του στρατού. Αυτά θα έπρεπε να θεωρούνται ξεπερασμένα. Νομίζω το έχουμε παρατραβήξει, και πρέπει να γίνουμε "πιο ευρωπαίοι", στην Ευρώπη αυτό έχει σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια. στην Αριστερά, τα θέματα ισότητας τα έχουμε λύσει από το 1917. Η κ. Αχτσιόγλου ήταν τόσα χρόνια υπουργός, τι έκανε για να εξαλείψει αυτά τα θέματα; Όπως και άλλες γυναίκες πέρασαν από θέσεις εξουσίας και ήταν στο χέρι τους να περάσουν τέτοιές ιστορίες για την εφαρμογή της ισότητας", είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας αναφορικά με την ισότητα.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ενασχόλησή του με την πολιτική μίλησε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.



 
 
"Με έχουν πλακώσει τα τρολ και θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Όταν κρίνω όταν κάποιος κάνει κάτι σωστό το λέω, αντίστοιχα και το λάθος. Στον Κασσελάκη είδα μία ελπίδα, τον εμπιστεύτηκα γιατί ο Τσίπρας τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας άρα θεώρησα ότι είχε ελεγμένες απόψεις. Έγινε αυτό που έγινε με μένα,. Δεν σταμάτησα να τον στηρίζω, παρόλο που με έβγαλε με αυτόν τον άθλιο τρόπο από το ψηφοδέλτιο επικρατείας. Ο ίδιος με έβγαλε και το πήρε και πάνω του. Οι λόγοι ήταν ότι ήθελε να προωθήσει συγκεκριμένα πρόσωπα. Αυτοί που στήριξε ο Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές δεν έκαναν απολύτως τίποτα, δεν βγήκε κάνεις από αυτούς", τόνισε.

Και συνέχισε: "βρεθήκαμε, μιλήσαμε, λύσαμε τις παρεξηγήσεις μας, και στήθηκα πίσω από το κόμμα σαν πιστός στρατιώτης. Αν με άκουγε ο Στ. Κασσελάκης θα ήταν ο επόμενος πρωθυπουργός, έχει το επικοινωνιακό αλλά όχι την πολιτική. Του είπα να είναι ενωτικός, ο Τσίπρας είναι τοτέμ για την αριστερά να μην πάει εναντίον του. Ένας νέος άνθρωπος δικαιούνται να μην γνωρίζει. Αυτός έτυχε να μπει στην πολιτική ως ένα φωτεινό πρόσωπο που πόνταρε ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μάθαινε στην πορεία. Επικοινωνιακά είναι ένα δυνατό χαρτί. Θα στήριζα Κασσελάκη εάν είχε ακούσει τις συμβουλές μου. Εάν υπήρχε πρόεδρος με ενωτικό λόγο, οι άλλοι δεν θα είχαν πάτημα να τα κάνουν αυτά που κάνουν. Δεν νομίζω ότι κάποιος από τους υποψηφίους είναι κατάλληλος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ".

Για τα τηλεοπτικά, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε: " Δεν θα συμβούλευσα την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αφήσει το πρωινό και να πάει βράδυ. Θα μπορούσε να κάνει και τα δυο. Ξυπνάω 5 το πρωί και κοιμάμαι 10 το βράδυ. Δεν έχω χρόνο να κάνω κάτι άλλο. δε θα άφηνα το Happy Day για να κάνω κάτι άλλο".


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου