VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Σωκράτης Μάλαμας: "Γιατί συμμετέχω στη συναυλία για τα Τέμπη" - Η ανάρτηση του καλλιτέχνη για την κόντρα των συγγενών

"Είναι υπόθεση όλων μας γι' αυτό συμμετέχω με κάθε τρόπο σ' αυτή την συναυλία", αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σωκράτης ΜάλαμαςΘέση στη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα σε οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη πήρε και ο Σωκράτης Μάλαμας.


Ο γνωστός καλλιτέχνης πρόκειται να συμμετάσχει στη συναυλία που διοργανώνεται την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο από τον Σύλλογο συγγενών των θυμάτων.


"Είναι υπόθεση όλων μας γι' αυτό συμμετέχω με κάθε τροπο σ' αυτή την συναυλία", αναφέρει σε ανάρτησή του.


Αναλυτικά ο Σωκράτης Μάλαμας αναφέρει:

"ΝΑΙ, κατανοώ τη θλίψη και τη θέση κάποιων γονέων και συγγενών για τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άκαιρα και παράδοξα.


Κατανοούμε την οδύνη και ο σεβασμός μας είναι απόλυτος στο πρόσωπό τους. Έχουμε παιδιά και γνωρίζουμε το αίσθημα της διαρκούς απώλειας, όμως η συμπαράστασή μας είναι επίσης απόλυτη για την εξεύρεση της αλήθειας που έχει αλλοιωθεί -αποκρυβεί με τόση επιμέλεια κάτω απο περίεργα σχεδιάσματα- τεχνάσματα και νομικά κόλπα.

Είναι υπόθεση όλων μας γι' αυτό συμμετέχω με κάθε τροπο σ' αυτή την συναυλία".

"Τιμή μου που συμμετέχω στην μεγάλη αυτή συναυλία. Είναι η ελάχιστη μου προσφορά στη μνήμη των δολοφονημένων συνανθρώπων μας. Ελπίζω να είστε όλοι κοντά μας", είναι η ανάρτηση και της Τάνιας Τσανακλίδου.


 
 


Παρέμβαση Παπακωνσταντίνου-Δεληβοριά: "Πάμε για να στηρίξουμε τις οικογένειες"

Χθες, τη θέση τους ξεκαθάρισαν τόσο ο Φοίβος Δεληβοριάς όσο και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Οι δύο ερμηνευτές, με αναρτήσεις τους στα social media, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να συμμετέχουν στη συναυλία, η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή στο Καλλιμάρμαρο. Κοινός παρονομαστής, η στήριξη που θέλουν να προσφέρουν στις οικογένειες, οι οποίες έχουν κινηθεί νομικά για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων.

"Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη. Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη. Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά. Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία. Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί" έγραψε πρώτος ο Φοίβος Δεληβοριάς.



Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε και η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

"Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες- συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν -τιμώντας με έτσι- να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ’ ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα" σημείωσε με τη σειρά του ο τραγουδοποιός.

"Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες- και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο είτε οπουδήποτε αλλού" πρόσθεσε.



Στη συναυλία θα λάβουν μέρος σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου.

Για την είσοδο στη συναυλία η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:00, θα υπάρχει γενική είσοδος 15 ευρώ.




thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου