Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Σάλος με τον Εμπαπέ: Πληροφορίες σουηδικών ΜΜΕ ότι ερευνάται για βιασμό στη Στοκχόλμη - Fake news, απαντά ο ίδιος


Η σουηδική αστυνομία ερευνά καταγγελία για βιασμό στο ίδιο ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη, όπου ο Εμπαπέ έμεινε για ένα βράδυ - Σουηδικά ΜΜΕ τον εμπλέκουν - Ο ίδιος μιλά για Fake NewsΔιεθνή σάλο έχει προκαλέσει η ανάμιξη του σούπερ σταρ της Εθνικής Γαλλίας και επιθετικού της Ρεάλ, Κιλιάν Εμπαπέ, σε καταγγελία για βιασμό που ερευνά η σουηδική αστυνομία.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα των σουηδικών εφημερίδων Aftonbladet και Expressen, το όνομα του Εμπαπέ εμφανίζεται σε έρευνα για βιασμό. Ο ίδιος, απαντά ότι πρόκειται για "fake news (ψευδείς ειδήσεις). Τι έχει συμβεί; Αφού πρώτη η εφημερίδα "Aftonbladet" ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ένας φερόμενος βιασμός είχε καταγγελθεί στην αστυνομία της Στοκχόλμης, η εφημερίδα "Expressen" ακολούθησε με δικό της δημοσίευμα στο οποίο έγραψε ότι ο ύποπτος για τον βιασμό είναι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.


Η σύνδεση του ονόματος του Εμπαπέ με την καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού ξεκινά από το γεγονός ότι το περιστατικό για το οποίο έγινε η προσφυγή στην αστυνομία φέρεται να συνέβη στο ξενοδοχείο Bank στην οδό Αρσεναλσγκάταν, στη Στοκχόλμη.


 
 

Το επίμαχο βράδυ, ο Εμπαπέ διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο, ένα μικρό luxury ξενοδοχείο, βραβευμένο ως καλύτερο City Hotel της χρονιάς.
Το ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη, στο οποίο καταγγέλλεται ότι έγινε βιασμός.

Στο αρχικό δημοσίευμα της Aftonbladet για τον φερόμενο βιασμό δεν γίνεται αναφορά στον αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας.

Ωστόσο, η εφημερίδα Expressen κατονόμασε τον 25χρονο Εμπαπέ αναφέροντας ότι είναι ο ύποπτος. "Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η Expressen, η αστυνομία ερευνά τον σταρ του ποδοσφαίρου ως εύλογα ύποπτο για βιασμό και σεξουαλική επίθεση", έγραψε η εφημερίδα.

Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος δεν επιλέχθηκε εξαιτίας μυικού τραυματισμού, για τον τελευταίο γύρο των αγώνων του Nations League, διοργάνωση στην οποία συμμετέχει η Γαλλία, επισκέφτηκε τη σουηδική πρωτεύουσα με μια παρέα φίλων του, από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη, 10/10, δείπνησαν στο εστιατόριο Chez Jolie και στη συνέχεια πήγαν σε ένα νυχτερινό κέντρο, το κλαμπ V, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Aftonbladet. Ο Εμπαπέ και η παρέα του έφυγαν από τη Σουηδία την επόμενη μέρα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και από εκεί, με ιδιωτικό βρέθηκε στην Κορσική.

Η Aftonbladet δημοσίευσε φωτογραφίες στον ιστότοπό της τη Δευτέρα, 14/10, που δείχνουν αστυνομικούς μπροστά από το ξενοδοχείο όπου είχε μείνει ο Εμπαπέ και η παρέα του. Η καταγγελίγα για βιασμό στο ξενοδοχείο Bank έγινε από γυναίκα που μετέβη σε νοσοκομείο της Στοκχόλμης

Σημειώνεται ότι οι σουηδικές αρχές επιβολής του νόμου διαφοροποιούν το επίπεδο για να κατατάξουν κάποιον ως ύποπτο τέλεσης μιας παράνομης πράξης είτε ως "εύλογο" είτε ως "πιθανό", με το "εύλογο" να είναι ο χαμηλότερος βαθμός για να θεωρηθεί κάποιος ύποπτος. Πρόσωπα από το περιβάλλον του Εμπαπέ, με τα οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν να υπάρχει νομική διαδικασία σε βάρος του και ότι "μια συκοφαντική φήμη άρχισε να διαδίδεται σε όλο το διαδίκτυο από το σουηδικό ΜΜΕ Aftonbladet".

Σουηδός Εσαγγελέας που ερευνά την συγκεκριμένη κατηγορία είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι "διεξάγεται έρευνα για ένα έγκλημα που καταγγέλθηκε στις 10 Οκτωβρίου στο κέντρο της Στοκχόλμης".

Ce mardi matin, le parquet suédois a confirmé l'ouverture d'une enquête pour viol, après le passage de Kylian Mbappé à Stockholm. Selon les quotidiens locaux Aftonbladet et Expressen, cette enquête vise directement le capitaine des Bleus. Une accusation que le joueur avait… pic.twitter.com/Hm0DkjbRFk— L'ÉQUIPE (@lequipe) October 15, 2024

Η σουηδική αστυνομία αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. "Γενικά, όταν λαμβάνουμε μία καταγγελία, αν αποφασίσουμε να δώσουμε συνέντευξη Τύπου και να γνωστοποιήσουμε στοιχεία της υπόθεσης, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συνήθως προβαίνουν σε ενέργειες που καθυστερούν και περιπλέκουν την έρευνα", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Καρίνα Σκαγλερλίντ, εξηγώντας γιατί δεν δημοσιοποιούν τα ονόματα των εμπλεκομένων.
Πώς αντιδρά ο ίδιος ο Εμπαπέ: "Fake news" και μια αναφορά στη διαμάχη του με την Παρί

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Κιλιάν Εμπαπέ ισχυρίστηκε ότι υπήρχε σύνδεση μεταξύ της αναφοράς της Aftonbladet και της ακρόασής του ενώπιον μιας επιτροπής του γαλλικού πρωταθλήματος, προγραμματισμένη να γίνει σήμερα, Τρίτη, 15/10, για να επιλυθεί η διαμάχη του με την πρώην ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, σχετικά με μισθούς του που ο διεθνής παίκτης υποστηρίζει ότι είναι απλήρωτοι.

"FAKE NEWS !!!!. Γίνεται τόσο προβλέψιμο, την παραμονή της ακρόασης, σαν να είναι τυχαίο" έγραψε ο Εμπαπέ.



FAKE NEWS !!!! ❌❌❌
Ça en devient tellement prévisible, veille d’audience comme par hasard 😉 https://t.co/nQN98mtyzR— Kylian Mbappé (@KMbappe) October 14, 2024

"Αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς και ανεύθυνες και η διάδοσή τους είναι απαράδεκτη. Προκειμένου να τεθεί τέλος σε αυτή τη μεθοδική καταστροφή χαρακτήρα [σ.σ. του Εμπαπέ], θα γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για να αποδείξουμε την αλήθεια και να στραφούμε νομικά σε βάρος οποιουδήποτε ατόμου ή μέσου ενημέρωσης εμπλέκονται στην ηθική παρενόχληση και τη δυσφήμιση που υφίσταται επανειλημμένα ο Κιλιάν Εμπαπέ", αναφέρεται σε ανακοίνωση από το περιβάλλον του Εμπαπέ που διανεμήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο.

Για το ζήτημα που έχει προκύψει, ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, είπε ότι "δεν είναι καλό για την εθνική ομάδα".

Και πρόσθεσε: "Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι θέλει, αλλά υπάρχει μια αρνητική ατμόσφαιρα. Καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν αποφασίσετε να δημοσιεύετε το οτιδήποτε και τα πάντα. Αυτά όμως είναι πράγματα που συμβαίνουν τόσο συχνά".


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου