ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2024

Τα πιο νόστιμα και τραγανά χριστουγεννιάτικα μπισκότα - Συνταγή που θα φτιάξετε ξανά και ξανά

Αυτά τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα θα τα φτιάξετε ξανά και ξανά!Αυτά τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα θα τα φτιάξετε ξανά και ξανά!

Υλικά


200 γρ. βούτυρο
200 γρ. καστανή ζάχαρη
60 γρ. μαύρη ζάχαρη
1 αυγό
15 ml γάλα
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 γρ. αλάτι
1 πορτοκάλι, το ξύσμα
6 γρ. μπέικιν πάουντερ
 
 

10 γρ. μείγμα μπαχαρικών Speculoos

Διαδικασία

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε έως ότου ομογενοποιηθούν.


Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και με κουπ πατ κόβουμε μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχήματα.

Τα απλώνουμε σε ρηχά ταψιά στρωμένα με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, αφήνοντας λίγο κενό μεταξύ τους.

Τα ψήνουμε σε δόσεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15΄. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα συντηρούμε σε κουτί για μπισκότα που κλείνει αεροστεγώς.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου