Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025

Μαφιόζικη ενέδρα θανάτου στη Θεσσαλονίκη: Σε καρδιά και κεφάλι πυροβόλησαν τον 39χρονο Τούρκο που σκοτώθηκε

Πώς στήθηκε η ενέδρα της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη - 'Ενας Τούρκος νεκρός και ένας τραυματίας

Επτά κάλυκες συνέλεξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από το σημείο όπου συνέβη η μαφιόζικη επίθεση γύρω στη μία το μεσημέρι στην περιοχή του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων "Μακεδονία", στη δυτική Θεσσαλονίκη, με θύματα δύο υπηκόους Τουρκίας. Ο ένας εκ των δύο υπέκυψε στα τραύματά του από τις σφαίρες, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε.


Νεότερες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι ο νεκρός είναι 39 ετών, με τα πυρά των δραστών να τον βρίσκουν στην καρδιά και το κεφάλι. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο ομοεθνής του, επίσης 39 ετών. Οι δύο άνδρες επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον Τούρκο που τραυματίστηκε ελαφρά.

Ενέδρα θανάτου


 
 
Κατά τις ίδιες πηγές, ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο - τύπου τζιπ - πλησίασε το όχημα των θυμάτων καθώς αυτό κινούνταν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, "κλείνοντας" την πορεία του επί του οδοστρώματος.






Τότε, άτομο που επέβαινε στο τζιπ άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου των δύο Τούρκων, τραυματίζοντας θανάσιμα τον συνοδηγό. Τα κίνητρα της ένοπλης επίθεσης ερευνώνται από αστυνομικούς του Οργανωμένου Εγκλήματος.






thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου