ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Μαρτίου 2025

Άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών με τη συνδρομή Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών -(εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας  σε περίπτωση σεισμού και φωτιάς του

Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών με τη συνδρομή Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.

Σκοπός της ενεργοποίησης του Σχεδίου Έκτακτων Αναγκών ήταν ο  συντονισμός και η ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων του νοσοκομείου και των επιχειρησιακά εμπλεκόμενων φορέων.  

Μετά το πέρας της άσκησης, που διήρκησε δύο ώρες,  Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) και προσωπικό του Νοσοκομείου Γρεβενών πραγματοποίησαν μια εποικοδομητική συζήτηση αποτίμησης της άσκησης σχετικά με το συντονισμό και την εφαρμογή των απαραίτητων ενεργειών.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Γρεβενών κα. Ευτυχία Καπάτου ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την επιτυχή έκβαση της άσκησης ετοιμότητας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου