Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Μαΐου 2025

Το πιο γρήγορο και απολαυστικό μπανόφι: Oνειρικό γλυκό ψυγείου με 5 υλικά και χωρίς ψήσιμο

Το πιο γρήγορο και πιο απολαυστικό μπανόφι - η συνταγή της τεμπέλας για ένα απολαυστικό γλυκό εύκολα από τον Δημήτρη ΜακρυνιώτηΤο πιο γρήγορο και πιο απολαυστικό μπανόφι - η συνταγή της τεμπέλας για ένα απολαυστικό γλυκό εύκολα


Δείτε τα υλικά:





75 γρ. βούτυρο αγελάδος
150 γρ. μπισκότα της επιλογής σας
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
200 ml κρέμα γάλακτος 35%
50 γρ. ζάχαρη άχνη
2 μπανάνες
Λίγη κουβερτούρα για το γαρνίρισμα



 
 


Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα μπισκότα μας στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Στη συνέχεια, λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά.

Αφού λιώσει το βούτυρο, το αδειάζουμε μέσα στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.

Αμέσως μετά, αδειάζουμε το μείγμα μας μέσα σε ένα τσέρκι 22αρι, που έχουμε ακουμπήσει σε αντικολλητικό χαρτί.

Πατάμε ελαφρώς με ένα κουτάλι να απλωθεί ομοιόμορφα παντού.

Αδειάζουμε από επάνω το καραμελωμένο ζαχαρούχο και το απλώνουμε και αυτό ομοιόμορφα.

Έπειτα, κόβουμε 2 μπανάνες και τις απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια.

Στη συνέχεια, στο μίξερ με το σύρμα, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια σαντιγί.

Παίρνουμε κουταλιές από την σαντιγί και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού μας.

Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.

Τέλος, αφού παγώσει το γλυκό μας, γαρνίρουμε με τριμμένη κουβερτούρα από πάνω.

 
 


themamagers.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου