Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025

ΣΥΝΤΑΓΗ: Το πιο δροσιστικό και light γλυκό για το καλοκαίρι: Κρέμα-ζελέ φράουλα

Δροσιστικό, ελαφρύ και πανεύκολο!Εάν θέλεις ένα δροσιστικό γλυκό για το καλοκαίρι που παρασκευάζεται εύκολα και δεν έχει πολλές θερμίδες, τότε σου βρήκαμε το ιδανικό.

Ετοίμασε κρέμα-ζελέ με γεύση φράουλα σε ατομικά φορμάκια ή φτιάξε μια μεγάλη τούρτα-ζελέ μέσα σε λίγα λεπτά.


Μπορείς να την απολαύσεις μετά το κυρίως γεύμα- ταιριάζει πολύ γιατί είναι ελαφρύ- ή να το σερβίρεις το απόγευμα αντί για παγωτό!

Υλικά
2 κουτιά Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα
250 ml συμπυκνωμένο γάλα light
15 φρέσκες φράουλες

Εκτέλεση

Διαλύετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα σε 250 ml βραστό νερό. Αφήνετε να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει και προσθέτετε το συμπυκνωμένο γάλα (όχι αραιωμένο).

Απλώνετε την κρέμα-ζελέ σε μια στρογγυλή φόρμα και τη βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Λίγο πριν πήξει τελείως κόβετε τις φράουλες και τις τοποθετείτε στην επιφάνεια της κρέμας.

 
 

Παρασκευάζετε τους υπόλοιπους 2 φακέλους Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε και αυτό στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, αλλά όχι να πήξει. Όταν πήξει τελείως το πρώτο στρώμα κρέμας, ρίχνετε προσεκτικά το κρύο ζελέ και βάζετε στο ψυγείο να πήξει καλά.

Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.

themamagers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου