Ετοίμασε κρέμα-ζελέ με γεύση φράουλα σε ατομικά φορμάκια ή φτιάξε μια μεγάλη τούρτα-ζελέ μέσα σε λίγα λεπτά.
Μπορείς να την απολαύσεις μετά το κυρίως γεύμα- ταιριάζει πολύ γιατί είναι ελαφρύ- ή να το σερβίρεις το απόγευμα αντί για παγωτό!
Υλικά
2 κουτιά Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα
250 ml συμπυκνωμένο γάλα light
15 φρέσκες φράουλες
Εκτέλεση
Διαλύετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα σε 250 ml βραστό νερό. Αφήνετε να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει και προσθέτετε το συμπυκνωμένο γάλα (όχι αραιωμένο).
Απλώνετε την κρέμα-ζελέ σε μια στρογγυλή φόρμα και τη βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Λίγο πριν πήξει τελείως κόβετε τις φράουλες και τις τοποθετείτε στην επιφάνεια της κρέμας.
Παρασκευάζετε τους υπόλοιπους 2 φακέλους Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε και αυτό στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, αλλά όχι να πήξει. Όταν πήξει τελείως το πρώτο στρώμα κρέμας, ρίχνετε προσεκτικά το κρύο ζελέ και βάζετε στο ψυγείο να πήξει καλά.
Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.
themamagers.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου