Συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τις... υψηλές πτήσεις των τελευταίων μηνών έδωσε το βράδυ του Σαββάτου (13/06) ο
Μίλτος Τεντόγλου!Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης συμμετείχε στο διεθνές μίτινγκ Dromia που διεξήχθη στη Βάρη, βγάζοντας μερικά εντυπωσιακά άλματα στον αγώνα του.
Μάλιστα, στη δεύτερη προσπάθειά του ο 28χρονος πρωταθλητής έφτασε στο εντυπωσιακό 8,54μ., μια επίδοση ωστόσο που δεν καταγράφηκε - και επομένως δεν μετρά - αφού υπήρξε δυνατός και ευνοϊκός άνεμος στην προσπάθειά του (+4,3).
Ο αθλητής του Γιώργος Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,23 μ. (+3,7), επίδοση που βελτίωσε στο τρίτο του άλμα με 8,42 μ. (+2,3), ολοκληρώνοντας τον αγώνα του με τρία άκυρα.
To πρώτο άλμα: Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη εβδομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. sport-fm.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου