ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Συνέντευξη Βουλευτή Γρεβενών: Επικριτικός ο Θ. Χαντάβας για τις δηλώσεις του νομάρχη Γρεβενών - ΔΕΙΤΕ THN ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

http://greveniotis.gr/images/stories/politics/hantavas/hantavas2010.JPG




Αδικαιολόγητες χαρακτήρισε ο βουλευτής του νομού, Θανάσης Χαντάβας τις δηλώσεις του νομάρχη Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη για την πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη.«Ο νομάρχης καλά θα είναι να περιορίζεται στο...
νομαρχιακό συμβούλιο και να μη δημιουργεί προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαντάβας και τόνισε ότι για την επίσκεψη του κ. Μαγκριώτη δεν εστάλησαν προσκλήσεις σε κανέναν, καθώς ο υφυπουργός ζήτησε να επισκεφθεί μόνο έργα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, προκειμένου να δώσει λύσεις.
Σύμφωνα με τον βουλευτή Γρεβενών, ο κ. Κουπτσίδης ενημερώθηκε τηλεφωνικά την παραμονή της επίσκεψης του κ. Μαγκριώτη από το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας, Γιώργο Κύρκο, ο οποίος την επομένη το πρωί τον επισκέφθηκε για το σκοπό αυτό και στο γραφείο του.
Σε ότι αφορά τις αιχμές του κ. Κουπτσίδη για «παραπληροφόρηση» του κ. Μαγκριώτη, από «ορισμένους πολιτικούς κύκλους» του νομού, για τους δρόμους Γρεβενών-Δεσκάτης και Γρεβενών-Βασιλίτσας, ο κ. Χαντάβας ανέφερε ότι αυτές οι εκφράσεις «προσβάλλουν τον υφυπουργό», καθώς η ενημέρωση έγινε, όπως ανέφερε, από το διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, ο οποίος ενημερώνει και τον ίδιο το νομάρχη.
Ο κ. Χαντάβας χαρακτήρισε σημαντικότατες τις δεσμεύσεις του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, για την κατασκευή και ολοκλήρωση, τόσο των δρόμων: Γρεβενών-Δεσκάτης, Γρεβενών-Βασιλίτσας, Δοτσικού-Επταχωρίου-Σαμαρίνας, όσο και για την κατασκευή του κόμβου της Εγνατίας Οδού προς το δήμο Γόργιανης, του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών και του Οικομουσείου, στην Εγνατία Οδό, στα όρια του νομού Γρεβενών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ
























ΥΓ ΑΕΤΟΣ: ΔΕΝ ΒΡHΚΑΜΕ ΤΟ part 4

4 σχόλια:

  1. αλλα λογια να αγαπιομαστε!αυτο λεω εγω!ο ενας ετσι ο αλλος γιουβετσι!κομματικη κοντρα!ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ!αυτο ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/chantavas#p/c/FB7819A591E8E034/3/8_SgwYBEq_4

    Το part 4, απο τη σελίδα του Βουλευτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OK ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 4, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή