ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Σε μία έκτακτη δήλωση ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι αρνείται η Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει τα σκληρά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

 


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε αργά τη νύχτα ότι προτίθεται να καταψηφίσει το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση λέγοντας ότι διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική για να ξεπεραστεί η κρίση. Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι η κυβέρνηση θέλει ψήφο ανοχής για τα πεπραγμένα της και όχι συναίνεση, αλλά συνενοχή...
Νωρίτερα, ακόμα και με πατερίτσες λόγω μιας πρόσφατης επέμβασης που έκανε πήγε στην Ρηγίλλης η Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά. Το αίτημα για συντάντηση ήταν της ίδιας και στόχος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η άσκηση πίεσης για να πάρει θέση η ΝΔ σχετικά με τα οικονομικά μέτρα.

Η κα Μπακογιάννη συζήτησε τη στάση της Νέας Δημοκρατίας που θα τηρηθεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το πακέτο των έκτακτων σκληρότατων μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Μπακογιάννη ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να υπερψηφίσει η Νέα Δημοκρατία το πακέτο μέτρων τουλάχιστον επί της αρχής, καθώς μία ενδεχόμενη άρνηση θα σημαίνει ότι η Ν.Δ. θέλει η χώρα να χρεωκοπήσει.

Εξερχόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη από την Ρηγίλλης δήλωσε ότι «οι νοοτροπίες του παρελθόντος ανήκουν στο παρελθόν και όλοι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα», είπε η κα Μπακογιάννη, φεύγοντας από τη Ρηγίλλης. «Οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες» προσέθεσε, και δήλωσε ότι ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν «τον τρόπο που οι φιλελεύθερες δυνάμεις της χώρας μπορούν να συμβάλουν στην ταχύτερη διέξοδο από την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου