ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Με γκέλα στην έδρα του ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού - Στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Λεωφόρο έφερε 1-1 με τη Skoda Ξάνθη η οποία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις

 





Χωρίς Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα, με κακή απόδοση στη μεσαία γραμμή ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Έλειπε βεβαίως και ο κόσμος από τις εξέδρες για να δώσει την ώθηση, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για το γεγονός ότι... δεν μπόρεσε να επιβάλλει έναν ικανοποιητικό ρυθμό.
Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς με τον Πετρόπουλο (9'), ενώ στη συνέχεια δημιούργησε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Η Ξάνθη ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με εξαιρετικό γκολ του Έλινγκτον και με μεγαλύτερη πλέον αυτοπεποίθηση η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά αποσυντόνισε πλήρως τις κινήσεις των γηπεδούχων.
Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καθαρό μυαλό και εγκλωβίστηκε σε παιχνίδι από τον άξονα χωρίς λύσεις. Πολύ καλά δουλεμένη ομάδα η Ξάνθη, με τρεξίματα και πρέσινγκ κι έναν Κατόνγκο να κάνει ...πάρτι από την πλευρά του Σπυρόπουλου με την ταχύτητα και τις ντρίμπλες του. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την έλλειψη δημιουργικότητας, μιας και βρέθηκαν σε κακή βραδιά όλοι οι χαφ του.
ΣΚΟΡΕΡ: 9' Πετρόπουλος - 51' Έλινγκτον
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λέτο - Πόι, Στρμπα, Μπούγκα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σεϊταρίδης (86΄ Μαρίνος), Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (65΄ Καραγκούνης), Σιμάο, Νίνης (75΄ Κλέιτον), Λέτο, Γκοβού, Πετρόπουλος
SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Πίντο, Στρμπα, Πόι (70΄ Μαρσελίνιο), Κατόνγκο, Αντεφέμι, Τζάγκι, Βασιλακάκης (89΄ Σταθάκης), Κωστούλας, Έλινγκτον (82΄ Μπούγκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου