ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-0...- Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ – ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-0 (1-0)
Φιλικός αγώνας
ΛΙΑΠΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ...
Παρασκευή: 20 Αυγούστου 2010

Tην ήττα γνώρισαν τα Γρεβενά Αεράτα με 2-0 από την πιο έμπειρη ομάδα της Κοζάνης. Μερικές φορές όμως η ήττα δεν λέει τίποτα, αφού τα Γρεβενά Αεράτα κοίταξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στα μάτια τους γείτονες. Σαφώς καλύτερη η Κοζάνη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες και σκόραρε δυο φορές με στημένες φάσεις. Τα Γρεβενά Αεράτα, έπαιξαν καταπληκτικά στην άμυνα, όμως η επιθετική αφλογιστία στοίχισε στην ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου.

1΄- Με το καλημέρα τεράστια ευκαιρία έχασε ο Π. Λάλλος, όταν ξέφυγε από τους αμυντικούς και από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
11΄- Η Κοζάνη απάντησε με τον ίδιο τρόπο, όταν ο Πάλλας μόνος προ του Βίδρα, πλάσαρε άουτ.
18΄- Φάουλ εκτέλεσε ο  Γκόβας, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στρώθηκε στο Φλώρο, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. βρήκε στόχο.
27΄- Βολίδα του Γκόβα, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βίδρας.
29΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Π. Λάλλος από πλάγια δεξιά, πετάχτηκε ο Ιωαννίδης, έκανε την προβολή για να αποκρούσει δύσκολα ο Χατζηγιαννάκης.
34΄- Ωραία ο Δημητριάδης τροφοδότησε τον Π. Λάλλο, που σούταρε στην κίνηση για να μπλοκάρει ο Χατζηγιαννάκης.
36΄- Καταπληκτικό γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόβα. Ο κεραυνός του άφησε άναυδο το Βίδρα και η Κοζάνη προηγήθηκε με 1-0.
40΄- Σουτ του Πάλλα από ευνοϊκή θέση δεν βρήκε πάλι στόχο.
44΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Γκόβας από αριστερά, κεφαλιά του Πάλλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι, σουτ του Μπράντου που πήρε την επαναφορά από κοντά, πέρασε άουτ.
70΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Αντάμης από δεξιά, σύγχυση στην άμυνα των Αεράτων, μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Κωνσταντάρα, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
74΄- Δυνατό σουτ του Μκριτσιάν από καλή θέση, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τζιόγκου.
82΄- ΄Εξοχη κάθετη πάσα του Χ. Τρίψα στον Μκριτσιάν, που αστόχησε από θέση τετ-α-τετ.

΄Αριστη η διαιτησία των: Δραγώγια, Αραβοπούλου, Δραγώγια (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Βούρας, Σακαλής,  Μπράντος,  Τλούπας, Γ. Τρίψας, Ζήφκας,  Φλώρος, Γκόβας,  Πάλλας, Κίκιτς, Χριστοφορίδης, (Γκαραβέλης, Μκριτσιάν, Δάντσης, Χατζηγιαννάκης, Aντάμης, Κωνσταντάρας, Βασιλίεβιτς, Χ. Τρίψας, Μπάκανος)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Πασαγιάννης, Αναστασιάδης, Σ. Μπαλοδήμος, Χαματάι, Ιωαννίδης,  Π. Λάλλος, Αλεξανδρής, Κατσαντώνης (Παπακώστας, Χερίδης, Κοτενίδης, Μ. Ασλανίδης, Τζιόγκου, Τσιπίδης, Χριστούλης)


 

Δηλώσεις Προπονητών

 
 
 
 
 
 
 
 
Νίκος Μπαλοδήμος (ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ): Η Κοζάνη είναι δυο κατηγορίες παραπάνω από μας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και στηρίζεται σε παίχτες νεαρής ηλικίας. Με το Βασίλη Παπαδόπουλο, που είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, ευελπιστώ πως θα έχει πολύ καλή πορεία στη Γ΄Εθνική.
Σήμερα το μόνο θετικό για μας είναι ότι παλέψαμε το παιχνίδι. Ενώ είχαμε άριστη αμυντική λειτουργία, καλύπταμε τους χώρους, επιθετικά είμασταμ ανύπαρκτοι σχεδόν. Δεν μου άρεσαν σήμερα τα Αεράτα και δυστυχώς δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένα. Είμαστε όμως στην τρίτη βδομάδα της προετοιμασίας, η σημερινή φιλική αναμέτρηση ήταν ένα δυνατό τεστ για μας και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και να διορθώσουμε τα λάθη μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Βασίλης Παπαδόπουλος (Φ.Σ. Κοζάνη): Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω το φίλο και αδερφό Νίκο. Κάθε χρόνο, όπως έχω δηλώσει και παλιότερα, κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι, είτε στα Γρεβενά, είτε στην Κοζάνη. Είναι μεγάλη υπόθεση να κρατάς φιλίες πολλών ετών. ΄Εχω πει για το Νίκο, ότι είναι τρελαμένος με το ποδόσφαιρο και ειδικά το Γρεβενιώτικο, γι' αυτό είναι στην κορυφή πάρα πολλά χρόνια και θα κρατήσει ακόμα περισσότερα.
Για το παιχνίδι δεν θα πω πολλά. ΄Ηταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας και βγάλαμε πολλά συμπεράσματα και εγώ και ο Νίκος. Σημασία έχει ότι και οι δυο ομάδες έτρεξαν αρκετά και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. ΄Οσον αφορά τα Γρεβενά Αεράτα, σε όποια κατηγορία κι αν παίζουν, θα είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου