ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Χάος στο Κάιρο







Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν το πρωί της Πέμπτης από πυρά εναντίον διαδηλωτών κατά του προέδρου Μουμπάρακ στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, αυξάνοντας σε έξι τον αριθμό των νεκρών το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με ιατρική πηγή. «Τρεις άνθρωποι... έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά τις τελευταίες τρεις ώρες», δήλωσε ο δρ. Αμρ Μπαχάα, από μια κινητή νοσοκομειακή μονάδα σε τέμενος κοντά στην πλατεία.
«Τα περισσότερα από τα θύματα μεταφέρθηκαν τις τελευταίες τρεις ώρες, πολλά με τραύματα από σφαίρες», πρόσθεσε ο γιατρός εκτιμώντας ότι ο αριθμός των τραυματιών από την Τετάρτη ξεπερνά τους χίλιους.
Τα πυρά προέρχονταν από το σημείο όπου έχουν πάρει θέση οι οπαδοί του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ. Υπάρχουν επίσης αρκετοί τραυματίες, ανέφερε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.
Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα, ο στρατός της Αιγύπτου, παρέταξε στρατιωτικά οχήματα κατά μήκος της πλατείας Ταχρίρ, στο κέντρο του Καΐρου, μετά την επίθεση με πυρά από υποστηρικτές του προέδρου Μουμπάρακ εναντίον διαδηλωτών, που απαιτούσαν την απομάκρυνσή του.
Τις εικόνες μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια. Επίσης, το δίκτυο Αλ Αραμπίγια μετέδωσε τη μαρτυρία γιατρού που βρέθηκε στην περιοχή των επεισοδίων, ο οποίος επιβεβαίωσε το θανάσιμο τραυματισμό ενός διαδηλωτή στην πλατεία Ταχρίρ, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου