ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πανγρεβενιώτικο συλλαλητήριο - Δείτε φωτογραφίες και VIDEO

Έγινε σήμερα το Πανγρεβενιώτικο Συλλαλητήριο...



Το ψήφισμα που έδωσε σήμερα η επιτροπή αγώνα στις διευθύνσης Εκπαίδευσης:
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Γρεβενών, και αντιδρών τας στην ανιστόρητη και προκλητική απόφαση για κατάργηση σχολικών μονάδων στην περιοχή μας, ενώσαμε σήμερα τις φωνές μας, τις φωνές του αδάμαστου και περήφανου γρεβενιώτικου λαού που σήμερα με την μαζική συμμετοχή του απάντησε με αποστομωτικό τρόπο στους «κηδεμόνες» και στους γραφειοκράτες που θέλουν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.
Διαδηλώνουμε και εκφράζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις τα ακόλουθα:
-Είμαστε ενάντια σε οποιοδήποτε κλείσιμο σχολείου στο Δήμο Γρεβενών.
-Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παγερή και προκλητική στάση των αρμοδίων του Υπουργείου Παιδείας, που υποδέχτηκαν αδιάφορα την καθολική καταδίκη της κοινωνίας μας στις επιχειρούμενες καταργήσεις, όπως εκφράστηκε μέσα από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου και των κατά τόπους φορέων , συλλόγων και πολιτών.
Συμπαραστεκόμαστε και υποκλινόμαστε στο κάλεσμα της νεολαίας μας για ενεργή αντίσταση στις μεθοδεύσεις που κονιορτοποιούν το όραμά της για ουσιαστική και ανεμπόδιστη πρόσβαση στη γνώση και στη δημιουργία.
-Κοινοποιούμε προς όλους όσους έχουν ανάμιξη σ’ αυτούς τους ύπουλους και αντικοινωνικούς σχεδιασμούς, ότι αυτή η πρωτοφανής συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή. Θα νιώσουν στο πετσί τους τη γενναία και κλιμακούμενη αντίσταση ενός λαού που όταν νιώσει την αδικία υπερβαίνει τις δυσκολίες και θριαμβεύει.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.


ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ


ΓΙΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ


ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO



Περισσότερα ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Στη χώρα της υπερβολής στήθηκε ένα ακόμα πανηγύρι. Κομματάρχες, δήμαρχοι, παπάδες, δάσκαλοι, γονείς και τοπικές κοινωνίες επαναστατούν. Σηκώνουν μαύρες σημαίες, κλείνουν δρόμους, κάνουν καταλήψεις. Απαιτούν να μην γίνει καμιά συγχώνευση, κανενός σχολείου. Στο χωριό, θέλουν τη δασκάλα τους, στη γειτονιά, το γυμνάσιό τους. Για το γεγονός ότι πληρώνουν αδρά κάθε χρόνο στα φροντιστήρια δεν τους είδα να επαναστατούν. Αλλά αυτό είναι μιας άλλης κουβέντας θέμα.
    Διάβασε περισσότερα στο: http://mhmadas.blogspot.com/2011/03/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ... ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ.ΟΥΕ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγραψε πάλι σήμερα ο Πάσχος Μανδραβέλης:
    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_16/03/2011_1294712

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιτελους φωνες λογικης-παραπανω σχολια-.οι διαμαρτυρομενοι -ολων των πολιτικων αποχρωσεων- αντι να μπουν στην ουσια των προβληματων της εκπαιδευσης (περγραφονται απο τουσ σχολιαστες),παριστανουν τουσ αγωνιστες-πολυ οψιμοι-.τραγελαφικες εικονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τον συμπαθεστατο δημαρχο.ο πληθυντικος του δριμεια ειναι δριμεις οχι δριμειες.δριμυτατες ναι-ολα σε υς-.για καλυτερη εκπαιδευση να παλεψουν.τοτε θα τους ακολουθησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή