ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Μασκότ της Εθνικής Αγγλίας ο δολοφονημένος Βρετανός - Σήμερα φτάνουν στη Ζάκυνθο οι γονείς του...








Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της δολοφονίας του 19χρονου Βρετανού Robert Sebbage, ο οποίος έχασε τη ζωή του από το μαχαίρι ενός Έλληνα οδηγού ταξί. Ο 19χρονος διασκέδαζε μαζί με 4 φίλους του στο Λαγανά της..
Ζακύνθου όταν διαπληκτίστηκε με τον οδηγό γιατί τον ενοχλούσαν με λέιζερ. Ο οδηγός έχασε την ψυχραιμία του, έβγαλε ένα σουγιά και μαχαίρωσε τον νεαρό, ενώ τραυμάτισε και τους φίλους του.
«Όλα αυτά τα νεαρά παιδιά ήταν στενοί φίλοι. Ήταν όλοι 18 χρονών, πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο, κάποιοι φοίτησαν στο ίδιο κολέγιο και κάποιοι εργάζονταν παρέα. Ήταν απλά μία παρέα νεαρών και αυτές ήταν οι πρώτες τους διακοπές στο εξωτερικό. Είχαν πάει απλώς για να διασκεδάσουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του θύματος.
Ο 19χρονος είχε περάσει μεγάλο μέρος της ζωή του στα νοσοκομεία καθώς έπασχε από μια σπάνια ασθένεια του εντέρου. Ήταν λάτρης του ποδοσφαίρου και γι΄ αυτό είχε κάνει μια ευχή στο φιλανθρωπικό οργανισμό Sunshine Children’s Charity η οποία και εκπληρώθηκε. Είδε τον εαυτό του να φωτογραφίζεται μαζί με την Εθνική Αγγλίας λίγο πριν έναρξη του φιλικού αγώνα απέναντι στη Βραζιλία το 2007 στο Wembley!
H είδηση της δολοφονίας του έκανε την οικογένειά του να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Του είχα μιλήσει και μου είπε ότι περνάει υπέροχα» είπε η συντετριμμένη μητέρα του, που μαζί με τον πατέρα του 19χρονου φτάνουν σήμερα στη Ζάκυνθο.
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ο 18χρονος Jacques Tibbels δηλώσεις του οποίου φιλοξενεί το BBC. «Είναι τρομαχτικό. Υποτίθεται ότι όταν είσαι στη Ζάκυνθο διασκεδάζεις και περνάς καλά. Δεν πιστεύεις ότι θα επιστρέψεις στο ξενοδοχείο σου και θα έχει δει μαχαιρωμένο ένα 19χρονο παιδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου