ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Απολύθηκε από τον «Ant1» ο Ηλίας Ψινάκης!

Χωρίς συντονιστή η ομάδα των «Fab5»





Η δημόσια δήλωσή του, όσον αφορά το «Fab5», «Είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατί κάνω μια αηδία» φαίνεται πως δεν συγχωρήθηκε τελικά από το κανάλι,.
που του έδειξε την πόρτα της εξόδου! «Ναι, ναι με διώξανε. Με απέλυσε!» παραδέχτηκε ο Ηλίας επιβεβαιώνοντας το διαζύγιό του με τον «Ant1».
Η διαφωνία του Ηλία όσον αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα της εκπομπής, τον έφερε τον τελευταίο καιρό αντιμέτωπο τόσο με το διευθυντή του προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο όσο και με τον Γερμανό παραγωγό. Έτσι η εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη των δύο πλευρών αλλά και οι τελείως διαφορετικοί στόχοι, είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία τους.

O Ηλίας Ψινάκης μιλώντας τηλεφωνικά με την Τατιάνα Στεφανίδου, εξέφρασε το παράπονό του πως «δεν με πήρε να μου το πει ο Λάτσιος, αλλά ο Γερμανός παραγωγός!» Ωστόσο λίγο αργότερα, δικαιολογώντας εν μέρει τη στάση του καναλιού, συμπλήρωσε στο Twitter του «όπως εγώ έχω το δικαίωμα να λέω την άποψη μου άμα ερωτηθώ... έτσι και το κανάλι έχει το δικαίωμα να με σουτάρει αν δεν την γουστάρει. Σωστό;»
Ο χρόνος θα δείξει ποιο θα είναι το μέλλον του reality! Σίγουρα όμως η απουσία του Ηλία Ψινάκη, ως συντονιστή στην ομάδα των «Fab5», θα είναι ένα πλήγμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου