ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του Λοβέρδου






Το σχέδιο για άμεση αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και την μετατροπή του σε νεοφιλελεύθερο κόμμα χωρίς καν σοσιαλδημοκρατικά χαρακτηριστικά..
εξέθεσε ο Λοβέρδος. Και δεν είναι τυχαίο ότι στην ανακοίνωση αυτή είχε δίπλα του τον Βενιζέλο (αλλά όχι την Διαμαντοπούλου που φλερτάρει με το ενδεχόμενο κεντρώου κόμματος – ίσως Παπαδήμου).
Στον αντίποδα κινήθηκε η Λούκα Κατσέλη που προειδοποίησε ότι το ΠΑΣΟΚ οδεύει στο νεοφιλελευθερισμό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φτιάξει νέο κόμμα.
Ο Λοβέρδος επέμεινε στην αλλαγή ηγεσίας εντός ημερών (όχι εβδομάδων, είπε χαρακτηριστικά), συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στο κλίμα αποσταθεροποίησης της πολιτικής κατάστασης, την οποία επικαλείται ο Σόιμπλε.
Όσον αφορά τα πολιτικά χαρακτηριστικά του είναι ενδεικτικό ότι κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι άσκησε δημαγωγική πολιτική ως αντιπολίτευση, υπονοώντας ότι με αυτόν και τον Βενιζέλο στην ηγεσία απορρίπτει τον λαϊκισμό. Ζήτησε «οδυνηρή αυτοκριτική» για την διετία του ΓΑΠ, αν και υποστήριξε πλήρως το κυβερνητικό έργο, ενώ παρουσίασε κείμενο 74 σελίδων με τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει.
Ο Βενιζέλος είπε ότι είναι «θαρραλέα και συγκεκριμένη» η συμβολή του Λοβέρδου. Παρόντες ήταν Ραγκούσης, Σκανδαλίδης, Μόσιαλος, Αηδόνης Πρωτόπαπας, Κουκουλόπουλος, Γιαννακοπούλου, Ντόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Τιμοσίδης, Θ. Οικονόμου, Σπηλιόπουλος, Κρεμαστινός, Τζάκρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου