ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Με τους “Ανεξάρτητους” και ο πρύτανης με την Πόρσε και του Indymedia

Μοιραστείτε το στο facebook
Είπαμε, ισοπεδωμένα όλα, κομματικά σύνορα δεν υπάρχουν, κωλοτούμπες από εδώ κι από εκεί, αλλά υπάρχουν και όρια...
Οι Ανεξάρτητοι – Καμμένοι – Έλληνες ανακοίνωσαν το ψηφοδέλτιό τους σε όλη την Ελλάδα και μ’ αυτό θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Με μπροστάρισσα την αναπληρώτρια γραμματέα του πολιτικού σχεδιασμού, γνωστή για την ευφράδειά της, κάτι πικραμένους πολιτικούς σωτήρες της χώρας και κάποιους γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Κοντογιαννίδης και ο Χαϊκάλης που είδαν θεατρική παράσταση και μπήκαν.

Το όνομα, όμως, που ξεχωρίζει και που θα δώσει μεγάλη μάχη με το πρώην μοντέλο κ. Κουντουρά στην Α’ Αθήνας, είναι ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ, ο Νίκος Μαρκάτος. Πριν από 8 μόλις χρόνια απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής βρισκόμενος τότε κάτω από τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και την αγκαλιά του Γ. Παπανδρέου.

Μάλιστα, αν μπει κανείς στο σάιτ του, markatos.gr έχει αφήσει ακόμη τη σελίδα με το μήνυμά του, όταν ήταν με το ΠΑΣΟΚ.

Γνωστός ο κ. Μαρκάτος ως ο πρύτανης με την Πόρσε, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον… αρχηγό του, κ. Καμμένο, για τις θέσεις του και την εν γένει στάση του σχετικά με τη δράση των αναρχικών μέσα στο Πολυτεχνείο. Ως πρύτανης αλλά και αργότερα, οι αναρχικές οργανώσεις δρούσαν ανεξέλεγκτες στήνοντας το indymedia και άλλα σάιτ που μόνο… τη δημοκρατία δεν προάγουν. Ο κ. Μαρκάτος τους χάϊδεψε επί πολλά χρόνια στο όνομα της δήθεν προοδευτικότητάς του λέγοντας μάλιστα πριν μερικά χρόνια: «Η δημοκρατια οφείλει να δίνει λόγο σε όλες τις απόψεις και αν ένα Ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο δεν δώσει σε όλους το λόγο τότε ποιος θα το κάνει;»

Να φανταστούμε ότι αν εκλεγεί με το καμμένο κόμμα, θα αναλάβουν οι φίλοι του στο indymedia να οργανώσουν το διαδικτυακό τόπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Καθότι “αντιμνημονιακοί” αμφότεροι;

Επίσης, ο κ. Μαρκάτος το 2004 μας καλούσε να τον ψηφίσουμε στη Β’ Αθήνας και να ενισχύσουμε τη μόνη σοβαρή επιλογή, το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει ήθος και θάρρος να ξεπερνά τις αδυναμίες του.
Τι κάνει ο άνθρωπος για την καρέκλα τελικά.
Χάνει 2 μονάδες μέσα σε μια εβδομάδα!!!!

Έμμισθη υπάλληλος του Καμμένου η αναπληρώτρια γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του Κατερίνα Αναστασοπούλου που παρουσίασε το πρόγραμμα του κόμματος

Κατά τα λοιπά, από τα γνωστά ονόματα που παίζουν στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων είναι ο δικηγόρος των τραγουδιστών και άλλων της σόου μπιζ, Β. Καπερνάρος, ο Γιάννης Δημαράς που θα είναι στη Β’ Αθήνας, ο Γ. Μανώλης επίσης που είδε το φως το αληθινό, ο Κ. Μαρκόπουλος στην Εύβοια. Στην πρώτη θέση του Επικρατείας, ο γνωστός συνταξιούχος δημοσιογράφος, Τ. Κουίκ.

Ο γάμος Καμμένου-Δημαρά οδήγησε τελικά σε ναυάγιο καθώς ελάχιστα στελέχη του Άρματος Πολιτών συμφώνησαν με την απόφαση του Γιάννη Δημαρά και έδειξαν προθυμία να τον ακολουθήσουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι περισσότεροι μάλιστα έσπευσαν να ανακοινώσουν την συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η περιπέτεια με το Άρμα Πολιτών και προηγουμένως τον ΣΥΡΙΖΑ απογοήτευσαν όπως φαίνεται πολλούς Νεοδημοκράτες που δεν ξέχασαν την Υπατία και της Λαθρομετανάστευση.

Ήδη η δημοσκόπηση της Εταιρίας VPRC για τα “Επίκαιρα” δείχνει πτώση των ποσοστών του κατά δύο μονάδες.

Η δυσαρέσκεια αποτυπώνεται ιδιαίτερα σε στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αντιμετωπίζουν με καχυποψία την ξαφνική πολυσυλλεκτικότητα των ψηφοδελτίων.

Γκρίνια στο εσωτερικό του νεοσύστατου κόμματος έχει επίσης δημιουργήσει η έλλειψη προγράμματος και προτάσεων – πέραν του ΟΧΙ σε όλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κατερίνα Αναστασοπούλου, αναπληρώτρια υπεύθυνη προγράμματος και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, η οποία εμφανίστηκε σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή με ιδιαίτερο άγχος αλλά και… χωρίς πρόταση, εκθέτοντας τον αρχηγό της, για την επιλογή των στελεχών αυτών.

Σε αυτό το κλίμα παραιτήθηκε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Ρέθυμνο, για να ενταχθεί και πάλι στη Ν.Δ.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου