Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Εμφύλιος μεταξύ ΝΔ και ΔΑΚΕ..Συνεχίζεται η δημόσια διαμάχη κυβέρνησης στελεχών της ΝΔ και συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ με φόντο τις αποκρατικοποιήσεις...

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ.Κεδίκογλου, που προειδοποίησε για διαγραφές, ο γγ της ΓΣΕΕ και επικεφαλής της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Ν.Κιουτσούκης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 έκανε λόγο για «νόμο της χούντας» που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση.
Επίσης, χαρακτήρισε τους βουλευτές τη μεγαλύτερη συντεχνία, αναφορά η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μ.Βαρβιτσιώτη, που σχολίασε ότι δεν θα συμβεί κάτι σημαντικό αν «διαγραφούν δύο – τρεις Φωτόπουλοι».
Ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Ν.Κιουτσούκης, σχολιάζοντας τις αναφορές του Σ.Κεδίκογλου, αναρωτήθηκε από που μπορεί να διαγράψει η ΝΔ τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, αφού δεν είναι διορισμένοι κάπου. Προειδοποίησε ότι εάν στο μέλλον υπάρχει διαφορά πολιτικών απόψεων, δεν αποκλείεται η ΔΑΚΕ να διαχωρίσει τη θέση της από τη ΝΔ.
«Μερικοί συνδικαλιστές έχουν μπερδέψει το ρόλο τους και νομίζουν ότι είναι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονται», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ίδιο σταθμό.
Ο κ. Κιουτσούκης τάχθηκε υπέρ στρατηγικών συμμαχιών και όχι πλήρους ιδιωτικοποίησης, ενώ δήλωσε ότι διαφωνεί πλήρως με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ.
dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου