ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

If you wanna get down, down on the ground, PASOK (Video)

Μοιραστείτε το στο facebook






If you wanna hang out youve got to take her out; cocaine.
If you wanna get down, down on the ground; cocaine.

She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie; cocaine..


Οι στίχοι είναι του πασίγνωστου τραγουδιού του Έρικ Κλάπτον, “Cocaine”. Το οποίο επέλεξαν στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ως … υπόκρουση στην χθεσινή ομιλία του στον τελευταίο μάλλον επίσημο εορτασμό της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.
Δύο είναι τα ενδεχόμενα:
Είτε ο κ. Βενιζέλος δεν γνώριζε – το πιθανότερο – το άσμα, οπότε κάποιος το διάλεξε για να του την ..σπάσει, αφού όλοι θα γράφουν τώρα γι αυτό.
Είτε στην μαύρη απελπισία τους οι νέοι τελετάρχες του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να θυμίσουν στην κομματική πελατεία ότι το κόμμα τους ήταν η πανάκεια για όλα, όπως η “‘άσπρη κυρία” του Κλάπτον.
Κατά τα άλλα, αυτό που συνέβη στις 3 του Σεπτέμβρη του 2012 θα μείνει στην ιστορία: Δύο κόμματα προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι δεν είναι… ΠΑΣΟΚ.
Από τη μια το γνήσιο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου να προσπαθεί να αποκηρύξει το παρελθόν του, να αλλάζει σύμβολα και ρητορικές και να θέλει να εμφανιστεί ως νέο ΠΑΣΟΚ, «καθαρό» κι έτοιμο να διεκδικήσει την εξουσία.
Και από την άλλη το μεταΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ να διοργανώνει εκδήλωση την ίδια μέρα με τον Α. Τσίπρα να διατείνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το νέο ΠΑΣΟΚ.

Στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ που δεν ήθελε να είναι … ΠΑΣΟΚ, βρέθηκαν τα ιστορικά στελέχη, οι δεινόσαυροι δηλαδή,όπως ο Σημίτης, ο Λαλιώτης, η Βάσω, ο Πάγκαλος. Αντίθετα έλειψε η νέα γενιά του ΠΑΣΟΚ, αν μπορείς να την πει κανείς “νέα”: ο Λοβέρδος, ο Χρυσοχοϊδης, o Ραγκούσης  και η Αννούλα.  Η κ. Διαμαντοπούλου μάλιστα φρόντισε να δικαιολογήσει την απουσία της με αιχμές εναντίον του Ευ. Βενιζέλου, καθώς συνεργάτες της διέρρεαν ότι «δεν την εκφράζουν οι θέσεις, η στάση και οι μονόλογοι της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ».
Την ίδια ώρα ο Θ. Πάγκαλος τάραζε και πάλι τα νερά με ένα μήνυμα στο twitter: «Μέσα και έξω δεν μ’ αρέσει. Αν και όταν χρειάζεται νέα λύση, θέλω καθαρές προτάσεις και καθαρό παιχνίδι. Είμαι έτοιμος για όλα». Το οποίο ορισμένοι ερμήνευσαν ως μήνυμα στον Λοβέρδο να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος.
Έτσι, λοιπόν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Βενιζέλου να γυρίσει σελίδα, το νέο ΠΑΣΟΚ ήταν τόσο παλιό που αν ζούσαν ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος και ο Κατσιφάρας και αν ο Ακης ήταν έξω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού, θα έμοιαζε με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα.
Τι θα μείνει λοιπόν από την… ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ. Το τραγούδι «Κοκαϊνη» του Κλάπτον που έπαιζε στην αρχή της εκδήλωσης και η χειραψία Σημίτη – Λαλιώτη που για τους Πασόκους είναι βούτυρο στο ψωμί της επικοινωνιακής διαχείρισης. Άλλο αν θυμίζει ανασύσταση καμαρίλας.
Από την άλλη είχαμε χθες τον γιαλαντζί Ανδρέα, τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να πείσει ότι δεν είναι κι αυτός ΠΑΣΟΚ αλλά η σύγχρονη δημοκρατική παράταξη που θα πάρει την εξουσία στα χέρια της με αριστερή ρητορεία και θα οδηγήσει την Ελλάδα στη γη της Επαγγελίας.
Ενώ όμως ο Τσίπρας έλεγε ότι δε θέλει να γίνουν ΠΑΣΟΚ ο κόσμος του φώναζε «Αλέξη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα». Σας θυμίζει τίποτε;
Την ίδια στιγμή, πίσω από τις κάμερες, κρυφογελούσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν βρει ζεστή φωλιά στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα ξαναβρούν διόδους για την εξουσία.
Ιδού και ένα παραπολιτικό παρασκήνιο που αποδεικνύει την κατάντια των πραγμάτων: Η δημοσιογραφική πιάτσα ασχολούνταν χθες με ότι η Σοφία Γιαννακά αντί να πάει στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ προτίμησε την εκδήλωση του Νέου Αγωνιστή, αυτών των Πασοκογενών ορφανών που είδαν το φως το αληθινό στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.
Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που επί χρόνια «ξεσκόνιζε» το Γιώργο Παπανδρέου, τώρα που δεν εξελέγη και βλέπει ότι το παλιό ΠΑΣΟΚ πάει κατά διαβόλου αποφάσισε να προσκυνήσει το νέο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. Όπως η ομιλήτρια στην εκδήλωση με τον Τσίπρα, μέλος του ΠΑΣΟΚ και παρ’ ολίγον υποψήφια, η Νίνα Κασιμάτη, αλλά και άλλοι Πασόκοι όπως ο Μητρόπουλος, ο Κοτσακάς, ο Κοτζιάς και πολλοί άλλοι.Πάνω απ΄όλα η πολιτική επιβίωση. Θα μου πείτε, βέβαια, ποιος ασχολείται με τη Σοφία Γιαννακά εκτός από κάποιους που είχαν τη φαεινή ιδέα να της δώσουν και εκπομπή στον «Αγιο Παντελήμονα» της ΕΡΤ;
Έτσι, λοιπόν, με αυτά και με άλλα, η 3η του Σεπτέμβρη 2012 θα μείνει στην ιστορία της πολιτικής στην Ελλάδα ως η ημέρα που όλοι αποκήρυξαν το ΠΑΣΟΚ αλλά είναι τόσο βαθιά πρασινοφρουροί που δεν μπορούν να πείσουν παρά μόνο τους εαυτούς τους. Και ίσως γι αυτό διάλεξαν το τραγούδι του Κλάπτον ως εισαγωγή στην χθεσινή εκδήλωση. Μόνο με βοηθήματα θα μπορέσουν να δουν μια άσπρη μέρα.
 Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου