ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Τρία στα τρία ψέματα οι Ράδιο- Αρβύλα

Μοιραστείτε το στο facebook
Πολύ ασχολείται με την Χρυσή Αυγή το παρεάκι των ράδιο-αρβύλα και είναι βεβαίως δεκτή η σάτιρα, αρκεί να είναι πετυχημένη και όχι κακόγουστη..
και βέβαια να λέει αλήθειες και όχι ψέματα.
Τρεις αναφορές στην Χρυσή Αυγή έκανε χθες ο παρουσιαστής με τα ψεύτικα μαλλιά και κατάφερε να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ: Τρία στα τρία ψέματα! Και εξηγούμεθα:

Ψέμα 1ο: Η συνέντευξη στην εκπομπή 60 Minutes του CBS
Βίντεο:

Οι ράδιο-αρβύλα… «εντυπωσιάστηκαν» που το δίκτυο CBS και η κορυφαία σε τηλεθέαση εκπομπή “60 Minutes” ζήτησε συνέντευξη από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και αυτός επέλεξε να την απορρίψει και την ίδια μέρα εμφανίστηκε στο Extra-3. Για να πούμε όλη την αλήθεια, η εκπομπή “60 Minutes” δε ζήτησε απλά συνέντευξη από την Χρυσή Αυγή, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ εδώ και αρκετές ημέρες για λίγες δηλώσεις (και ασφαλώς υπάρχουν τα σχετικά ντοκουμέντα, email κλπ), παρ’ όλο που υπήρξαμε εξ’ αρχής αρνητικοί. Φαίνεται πως τα ψώνια της τηλεθέασης ενοχλούνται που το πολιτικό φαινόμενο Χρυσή Αυγή έχει αναγνωριστεί διεθνώς. Όσον αφορά την παρουσία του Αρχηγού στην εκπομπή του κ. Σπίνου, ασφαλώς και επιλέγουμε ως συνομιλητές μας ανθρώπους που τήρησαν μία αντικειμενική στάση απέναντί μας τα τελευταία έτη, έναντι των διεθνών σιωνιστικών κολοσσών της ενημέρωσης.

Ψέμα 2ο: Η «στολή» Κασιδιάρη
Βίντεο:



Η δήθεν… «στολή πυροτεχνουργού» δεν είναι στολή και αυτό το γνωρίζουν και οι ηλίθιοι. Είναι η κλασική φόρμα εργασίας μίας χρήσεως που την αγοράζεις με 1 ευρώ απ’ το σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί του ΤΕΕΜ ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής πως πρέπει υποχρεωτικά να φορέσει γάντια και την φόρμα αυτή για να εισέλθει στον χώρο των ερευνών.

Ψέμα 3ο: Οι γιατροί με σύνορα
Βίντεο:


Οι ράδιο-αρβύλα είπαν λίγο πολύ ότι τους κλέψαμε την ιδέα για τον τίτλο «Γιατροί με σύνορα», καθώς τον Μάιο είχαν παρουσιάσει στην εκπομπή τους ομώνυμο χιουμοριστικό βίντεο. Δεν είπαν όμως ότι το εν λόγω βίντεο βασίστηκε στην προηγηθείσα εξαγγελία της Χρυσής Αυγής για δημιουργία της σχετικής υπηρεσίας, η οποία μάλιστα είχε και τότε σχολιαστεί ειρωνικά:

Βίντεο:


 Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου