ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ο αδελφός του μακελάρη θρηνεί για το θάνατό του και ζητά σεβασμό

Σοκαρισμένος είναι ακόμα από το μακελειό στο Κονέκτικατ και το θάνατο του αδελφού του και της μητέρας του ο αδελφός του μακελάρη,.
Ράιαν Λάντζα, όπως φαίνεται από όσα ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τις τελευταίες μέρες.
Σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα New York Post μέσω Facebook, ο Ράιαν Λάντζα ανέφερε: "Είμαι θύμα, έχασα τη μητέρα και τον αδελφό μου".
Ακόμα, ο Ράιαν Λάντζα ανέβασε στο προφίλ του μία εικόνα του αδελφού του, στην οποία είναι χαμογελαστός, συνοδεύοντάς τη με ένα "Αναπαύσου εν ειρήνη – Θα μου λείψεις αδελφέ μου. Θα σε αγαπώ πάντα όσο ζω".

Ανέβασε επίσης μία φωτογραφία της μητέρας του, Νάνσι Λάντζα, στην οποία αναφέρει: "Μου λείπεις μαμά. Σε αγαπώ πολύ. Θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου".
Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί και στα θύματα του αδελφού του, αναφέροντας σε μία ανάρτησή του: "Θα μας λείψετε όλοι αληθινά. Ο Θεός να σας ευλογεί".
Όταν μάλιστα ένας χρήστης του Facebook του έγραψε ότι ο αδελφός του αξίζει να "σαπίσει στην κόλαση" και ήταν "απόβρασμα", ο Ράιαν Λάντζα απάντησε με το εξής σχόλιο: "Έχω κουραστεί να με κατηγορούν για κάτι που έκανε ο αδελφός μου. Αγαπώ τον Άνταμ, είναι ο αδελφός μου. Αλλά δεν έχεις δικαίωμα να αποκαλείς έτσι τον αδελφό μου, όταν δεν είναι πια εδώ. Απλά άσε τον αδελφό μου να αναπαυθεί εν ειρήνη. Σε παρακαλώ να το σεβαστείς".
Νewsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου