ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Καθησυχαστικοί οι γιατροί για την πορεία της υγείας της Χ. Κλίντον

Δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση από την 7η Δεκεμβρίου
Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δεν υπέστη εγκεφαλικό..
επεισόδιο ή νευρολογική ζημιά εξαιτίας του θρόμβου αίματος που ανέπτυξε μετά τον τραυματισμό που υπέστη στις αρχές Δεκεμβρίου, ανακοίνωσαν οι θεράποντες ιατροί, καθησυχάζοντας ότι αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Όπως έγινε γνωστό, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση από την 7η Δεκεμβρίου, εισήχθη σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για θεραπεία εξαιτίας του θρόμβου αίματος που κατά τα φαινόμενα συνδέεται με μια διάσειση που είχε υποστεί στα μέσα του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το Βήμα, η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε ότι «πρόκειται για έναν θρόμβο στην φλέβα που βρίσκεται στο χώρο ανάμεσα στον εγκέφαλο και στο κρανίο πίσω από το δεξί αυτί», ανέφερε ιατρικό ανακοινωθέν που έδωσε στη δημοσιότητα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Στην 65χρονη υπουργό χορηγήθηκε αντιπηκτικό υγρό ώστε να διαλυθεί ο θρόμβος και οι γιατροί σημείωσαν ότι η Κλίντον «σημειώνει εξαίρετη πρόοδο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αναρρώσει πλήρως».
Την Κλίντον πρόκειται να διεξαχθεί στο θώκο ο Τζον Κέρι, πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, τον οποίο έχει ονομάσει επόμενο υπουργό Εξωτερικών ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου