ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Κανάκης-Νικολαΐδης: "Θα έρθουν με τις χειροπέδες", στο δικαστήριο απείλησε η πρόεδρος...

Δεν έκρυψαν την οργή τους χτες η πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με εκείνους τους μάρτυρες που..
αλλάζουν τις καταθέσεις τους και δηλώνουν πως ουδέποτε πήραν χρήματα ή πλήρωναν για να έχουν προστασία από τους αδελφούς Μελέτη, στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση τοκογλυφίας και εκβιασμού.

Οσο για εκείνους που δεν προσέρχονται στο δικαστήριο -ανάμεσά τους και ο τηλεπαρουσιαστής Αντώνης Κανάκης (ή Δούμας)- παρά τις επανειλημμένες κλήσεις που τους έγιναν, η πρόεδρος απείλησε ότι «θα έρθουν με τις χειροπέδες στα χέρια στο δικαστήριο».

Μετά τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος κατέθεσε ότι ήταν φίλος των αδελφών Μελέτη και δανείστηκε χρήματα, τα οποία επέστρεψε με τόκο που έδωσε ο ίδιος οικειοθελώς, προκαλώντας την έκρηξη της προέδρου, άλλοι δύο μάρτυρες από τη Χαλκιδική τα γύρισαν χθες και άλλαξαν τις αρχικές τους καταθέσεις.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε λόγο για υπόνοιες ψευδορκίας και τους ζήτησε να εμφανίζονται κάθε μέρα σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο ένας επικαλέστηκε μέχρι και ψυχολογικά προβλήματα όταν κατέθετε στην αστυνομία, ενώ ο άλλος υποστήριξε πως η αστυνομία έγραψε ό,τι ήθελε και ο ίδιος υπέγραψε την κατάθεση. Οταν του αναφέρθηκε από την έδρα η κατάθεσή του, είπε πως η αστυνομία έγραψε ψέματα και ότι ο ίδιος υπέγραψε χωρίς να διαβάσει την κατάθεση γιατί βιαζόταν.

Για μια... γυναίκα
Ο δεύτερος μάρτυρας, που διατηρεί αρτοποιείο στην Κασσανδρεία, υποστήριξε χθες στο δικαστήριο ότι δεν εκβιάστηκε ποτέ, δεν είχε κανενός είδους συναλλαγή, παρά μόνο μια διένεξη με τον Νικόλαο Μελέτη για μια... γυναίκα και οι κλήσεις του τελευταίου δεν ήταν απειλητικά τηλεφωνήματα αλλά για τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Στην κατάθεσή του, όμως, στην αστυνομία είχε αναφέρει απειλητικά τηλεφωνήματα, ακόμη και συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του, ύψους 25.000 ευρώ. Χθες είπε ότι συνέδεσε τις απειλές με τους αδελφούς Μελέτη, επειδή φοβόταν για τη ζωή του και είχε ψυχολογικά προβλήματα.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 24 άτομα, ενώ εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης φέρονται οι τρεις αδελφοί Μελέτη.
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου