ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τι συμβαίνει με την Πάολα; Το καμπανάκι των γιατρών! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! (PHOTOS)

Φέτος τα έδωσε όλα. Έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και βρίσκεται στα… όρια. Η απουσία της την προηγούμενη Παρασκευή από το κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους..
Βασίλη Καρρά και Παντελή Παντελίδη προκάλεσε αναστάτωση στους χιλιάδες θαυμαστές της. Τι συμβαίνει με την Πάολα; Για ποιο λόγο δεν ήταν εκεί για να «απογειώσει» τους θαμώνες του Politia Live Clubbing, όπως μόνο εκείνη ξέρει;
Δουλεύει τόσους μήνες ασταμάτητα. Η φετινή σεζόν ήταν αντικειμενικά η καλύτερη της καριέρας της και οι υποχρεώσεις της πολλές. Όμως και ο ανθρώπινος οργανισμός έχει τα όριά του. Μπορεί εκείνη να ήθελε να βγει στην πίστα και να ξετρελάνει για μία ακόμη φορά τους θαυμαστές της, αλλά δεν τα κατάφερε. Πίεσε τον εαυτό της για να τραγουδήσει, όμως ένιωσε να καταρρέει. Η υπερκόπωση της είχε χτυπήσει την πόρτα, αλλά και πάλι εκείνη ήθελε να βγει για να μην απογοητεύσει τους ανθρώπους που είχαν πάει στο Politia Live Clubbing για να την απολαύσουν.

Ευτυχώς οι συνεργάτες της κατάλαβαν ότι η υγεία της είχε φτάσει σε οριακό σημείο και την παρότρυναν να πάει στο νοσοκομείο, έστω και προληπτικά. Εκεί τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο πιο σοβαρά από ό,τι περίμενε, αφού οι γιατροί τής χτύπησαν καμπανάκι. «Πρέπει να ξεκουραστείς» ήταν η εντολή τους, αν και η Πάολα ήθελε να επιστρέψει στο μαγαζί και να εμφανιστεί στο δεύτερο πρόγραμμα ακόμη και με ένεση. Αυτό το απαγόρευσαν κατηγορηματικά οι θεράποντες ιατροί και της τόνισαν ότι δεν πρέπει να ρισκάρει με την υγεία της, αφού η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετό καιρό δουλεύει συνεχόμενα και δεν είχε την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση, με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να εξασθενήσει σταδιακά.

Της εξήγησαν πως σημασία έχει να είναι γερή και γεμάτη ενέργεια για να διασκεδάζει τον κόσμο κι έτσι πείστηκε να γυρίσει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει για να ξεκουραστεί τουλάχιστον ένα βράδυ, καθώς δεν θα μπορούσε να λείψει και το Σάββατο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Παρά το γεγονός ότι πλέον αισθάνεται αρκετά καλύτερα, οι γιατροί τής επέστησαν την προσοχή και της ζήτησαν να ξεκουράζεται όσο περισσότερο μπορεί. 


 ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΥ στο athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου