ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ALPHA.Απολύθηκε δημοσιογράφος που δεν "έσκυψε" στη Α.Δήμου

Απολυμένη είναι από σήμερα από τον ALPHA η δημοσιογράφος του εξωτερικού δελτίου Κατερίνα Αγριμανάκη.Η συνάδελφος δούλευε σαν μυρμήγκι , επί χρόνια στο κανάλι της Κάτζας χωρίς να.. έχει προκαλέσει ποτέ και χωρίς να έχει δώσει κανένα δικαίωμα.Το Σαββατοκύριακο που πέρασε όμως,μέσα στην "τρέλα" της δουλειάς,έκανε το λάθος να έρθει σε ρήξη με την αναπληρώτρια διευθύντρια ειδήσεων 'Αρτεμη Δήμου.Μην φανταστείτε τίποτα τρελό.Τέτοιου είδους "φασαρίες" γίνονται καθημερινά σε όλα τα κανάλια 2-3 φορές την ημέρα μεταξύ δημοσιογράφων και αρχισυντακτών ,πάνω στη δουλειά και την πίεση,μετά όμως τα πάντα ξεχνιούνται.Η κ.Δημού όμως φαίνεται,πως δεν ξέχασε και ας προέρχεται και αυτή από το "πεζοδρόμιο".Τι έγινε;έπειτα από έντονη διαφωνία με τη δημοσιογράφο για κάποια πλάνα στο ρεπορτάζ της , η συνάδελφος Κατερίνα Αγριμανάκη "τόλμησε" να ...προτείνει στην κα Δήμου ,την επόμενη φορά να μοντάρει αυτή το θέμα.Η κα Δήμου,θεώρησε μεγάλη προσβολή την ...πρόταση της συναδέλφου και απαίτησε άμεσα συγγνώμη ,όχι με τόσο ήρεμο τρόπο ,όπως ήταν αναμενόμενο.Όπως όμως ήταν επίσης αναμενόμενο η κα Αγριμανάκη αρνήθηκε να "σκύψει" και να ζητήσει συγγνώμη.Αποτέλεσμα σήμερα ,να περάσει από το λογιστήριο για την αποζημίωσή της και να βρεθεί άνεργη από τη μια στιγμή στην άλλη.Είναι δυνατόν όμως ,σε τέτοιες εποχές να μένει στον δρόμο ένας άνθρωπος για έναν τόσο αστείο λόγο;Είναι δυνατόν η αναπληρώτρια διευθύντρια ειδήσεων να θεωρεί προσβλητική μια τέτοια έκφραση.Και στην τελική,υποτίθεται πως αυτή έχει επιλεγεί γι αυτή τη θέση προκειμένου να κρατάει και κάποιες ισορροπίες και όχι για να λύσει τις όποιες προσωπικές της διαφορές με τους ρεπόρτερ του καναλιού.
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους,ετοιμάζονται ακόμη και για κινητοποιήσεις,προκειμένου να επιστρέψει η συνάδελφός τους στην δουλειά της.Κάποιοι λένε μάλιστα χαρακτηριστικά "μην εκπλαγείτε  εάν δείτε ξαφνικά αντί για δελτίο ,μαύρο"
 
troktiko2.com

1 σχόλιο:

  1. σιγα να μην πεσει μαυρο... και σιγα να μην γίνει και διαδηλωση.. θα συντάξουν καμια επιστολή διαμαρτυριας και όλα οκ. δεν είναι εποχές για αντιδράσεις... δουλιτσα να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή