ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

"Όχι" Σαμαρά στη Ντόρα για Επίτροπος της Κομισιόν



Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα είναι η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε την βουλευτή της ΝΔ ότι δεν θα μεταβεί στις Βρυξέλλες παρά το διακαή πόθο της Αγίας Οικογένειας να έχει την Ντόρα σε σημαίνουσα θέση στην Ευρώπη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε εκφράσει τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο την επιθυμία της να προταθεί για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μην ξεχνάμε τα ταξίδια της Ντόρας και τις επαφές με ξένους ηγέτες καθώς και τα σχέδιά της για να αναλάβει πότε το χαρτοφυλάκιο εξωτερικών και πότε της ενέργειας.

Φαίνεται τελικά ότι ο Σαμαράς δεν έκανε το χατίρι στην Ντόρα και από το σπίτι στη Γλυφάδα ακούγονται κλάματα και οδυρμοί για τη χαμένη ευκαιρία να κάνει κάτι στη ζωή της η Ντόρα. Βεβαίως, δύο τινά θα συμβούν από εδώ και στο εξής. Είτε η Ντόρα πήρε κάποια υπόσχεση για να αξιοποιηθεί σε κάποια κυβερνητική θέση είτε θα προσπαθήσει να κάνει τη ζωή του Σαμαρά βασανιστήριο. Διότι όπως ξέρουμε όλοι το Μητσοτακέικο το κρατάει μανιάτικο και κάποια στιγμή θα προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι ο ελληνικός λαός τους έχει αποκλείσει και απομονώσει και έχει βαρεθεί να ακούει για Μητσοτάκηδες. Μας φτάνει ο Κυριάκος δεν θα βλέπαμε και τη Ντόρα κάθε μέρα να παίζει ενεργό ρόλο στα ευρωπαϊκά πράγματα. Ειδικά αν το χαρτοφυλάκιο που θα δοθεί στην Ελλάδα θα είναι αυτό της μετανάστευσης που θα παίξει… πολύ χρήμα.

Όπως έχουμε γράψει, σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση του Επιτρόπου φέρεται να έχει θέσει και ο νυν υφυπουργός Εξωτερικών Δημ. Κούρκουλας, ο οποίος διατηρεί άψογες σχέσεις με τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ και η Μαρία Δαμανάκη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για ανανέωση της θητείας της. Υπάρχει η περίπτωση Αβραμόπουλου, για την οποία γράψαμε, που είναι πολύ δύσκολο να γίνει και του Κωστή Χατζηδάκη.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου