ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Μίλτος Μακρίδης: Πώς έχασα 280 εκατ. δραχμές - Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήμουν σε ψυχική κατάσταση να βγω στην τηλεόραση (Video)

Για την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν από 13 χρόνια μίλησε σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης.



Μάλιστα, παραλλήλισε την περίπτωσή του με αυτή του Γ. Λιάγκα, στον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Όταν τελειώσουμε σήμερα από δω, αν θες, να σου πω δυο κουβέντες, για να σε βοηθήσω...».

Σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Μίλτος Μακρίδης εξομολογήθηκε την προσωπική του περιπέτεια. «Με τα τότε δεδομένα, έχασα γύρω στα 250-280 εκατομμύρια δραχμές», είπε, αναφερόμενος σε «έναν τύπο ο οποίος του πήρε τα λεφτά».

Και συνέχισε: «Ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Κοιμόμουν μόνο δύο ώρες τη μέρα. Ξύπναγα μέσα στον ύπνο μου με κλάματα. Δεν μίλαγα για περίπου έναν χρόνο. To πήρα πάρα πολύ βαριά. Είχα πέσει σε κατάθλιψη, βαριά, άσχημη».

Μάλιστα, δήλωσε πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα πάντα, ακόμα και την τηλεόραση και τις εταιρείες του, προκειμένου «να ασχοληθεί με το νομικό του θέμα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε αφήνοντας αποσβολωμένο τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχεις καταλάβει εσύ, που είπες πως έχεις μπει σε μια ιστορία εδώ και τρία χρόνια και ότι όπου να 'ναι θα τελειώσει... Κάνεις λάθος, Γιώργο. Δεν ξέρεις πού έχεις μπλέξει. Δεν ξέρεις σε τι κόσμο ζεις. Δεν ξέρεις τι έχεις να τραβήξεις! Δεκατρία χρόνια μετά, στην υπόθεσή μου κάποια κακουργήματα δεν έχουν δικαστεί ακόμα»...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου