ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Προφυλακιστέος ο Κοτσώνης για την υπόθεση του «Noor One»

Βόμβα εξαπέλυσε ο ανακριτής και εισαγγελέας Πειραιά οι οποίοι αποφάσισαν να προφυλακίσουν τον επιχειρηματία Αιμίλιο Κοτσώνη για την υπόθεση με
τους δύο τόνους ηρωϊνης στο δεξαμενόπλοιο «Noor One», με σημαία Τόγκο, που είχε εντοπιστεί και δεσμευθεί στη Βλήχα Ελευσίνας τον Ιούνιο του 2014.


Ο έμπορος αυτοκινήτων και πρώην στέλεχος, επίσημα, του Ολυμπιακού, μετά από 10 ώρες απολογία δεν έπεισε και προστέθηκε στους άλλους 22 κατηγορούμενους που έχουν ήδη προφυλακιστεί. Αρχικά ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει για την υπόθεση ως μάρτυρας. Αργότερα όμως μετατράπηκε σε κατηγορούμενο μετά τη συμπληρωματική απολογία που έδωσε στην ανακρίτρια Πειραιά η σύζυγος του πλοιοκτήτη.

Για όσους δεν θυμούνται τον επιχειρηματία τον Δεκέμβριο του 2013 δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους έξω από τα γραφεία της εταιρίας του, της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ΜΕΚΟ, στον Άλιμο.

Ο Κοτσώνης είναι γνωστός στον Πειραιά ως φίλος μεγαλόσχημων αλλά πιάστηκε στα πράσα για μια υπόθεση που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου