Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Να πώς μπορείς να κάνεις μια πίτσα να σου παραδοθεί… στο κρεβάτιΗ Παρασκευή το βράδυ ήταν μια δύσκολη νύχτα για τον Σαμ Ζεγκρούρ. Ο 32χρονος υπεύθυνος έκανε το ετήσιο πάρτι της εταιρίας του και τα πράγματα έγιναν λίγο δύσκολα όταν προσπάθησε να συμβαδίσει στο ποτό με ένα τσούρμο εικοσάχρονων.

Μετά το τρελό ξενύχτι λοιπόν, ο τύπος επέστρεψε στο σπίτι και κουτσοκοιμήθηκε για λίγο, ξυπνώντας την επομένη το πρωί με το κεφάλι καζάνι.

Σκέφτηκε λοιπόν να φάει λίγη πίτσα, μόνο που υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα: δεν μπορούσε να κατέβει στον κάτω όροφο για να ανοίξει την πόρτα στον ντελιβερά, μιας και κάθε βήμα τον έκανε να θέλει να αδειάσει τον εσωτερικό του κόσμο.

Ο τύπος από το Μάντσεστερ σημείωσε με νόημα στην ηλεκτρονική του παραγγελία: «Απαίσιο hangover. Πόρτα ανοιχτή. Παρακαλώ φέρτε τη πάνω». Όπως είπε, ήξερε ότι τις παραγγελίες του τις έφερνε συνήθως ο ίδιος ντελιβεράς, ένας ωραίος τύπος που θεώρησε πως θα τον καταλάβαινε και θα τον βοηθούσε.
Και είχε φυσικά δίκιο!Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν δυστυχώς όπως είχε ελπίσει. Κατάφερε να φάει μόνο ένα κομμάτι, περνώντας τη μέρα στο κρεβάτι…
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου