Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Αγωνία για τον 43χρονο καρδιοχειρούργο που έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και 4 μέρες
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περίεργη εξαφάνιση του 43χρονου καρδιοχειρουργού
Γεώργιου Φιλλιπάκη , ο οποίος εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα. Πρόκειται, οικογενειάρχη με δύο παιδιά, ο οποίος διέμενε στην Αθήνα.

«Δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε και η γυναίκα του απορεί. Η αστυνομία θα λύσει το μυστήριο, έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές », είναι τα λόγια της μητέρας του αγνοούμενου Γεώργιου Φιλιππάκη στο protothema.gr.Όπως λέει ο 43χρονος καρδιοχειρουργός τους είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στην Ρόδο « Θα ερχόταν σε εμάς. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στην Ακράτα. Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον γιο της που αγνοείται για τρίτη ημέρα και δεν έχει δώσει κανένα στίγμα.

Ο άνδρας την ημέρα της εξαφάνισής του είχε ενημερώσει τους γονείς του στην Ρόδο, πως πρόκειται να μεταβεί στο νησί. Ωστόσο πλήθος ερωτημάτων γεννούνται καθώς το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην Ακράτα, εγκαταλελειμμένο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ.

Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου