Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Μια τσάντα για ένα καλύτερο περιβάλλον με καθαρές ακτέςΜε σύνθημά μας «Ένα καλύτερο
Περιβάλλον με καθαρές ακτές» γιορτάζουμε στη Lidl Hellas την 5/6 την Ημέρα Περιβάλλοντος μαζί με τους πελάτες μας. Προσφέρουμε με αγορές αξίας άνω των 20 ευρώ, δωρεάν, σε όλους τους πελάτες μας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μια βαμβακερή επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα για τις αγορές τους.

Στόχος μας είναι να δώσουμε το κίνητρο στους καταναλωτές να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά και να δηλώσουν παρόντες σε ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον και το οικοσύστημά μας. Αντικαθιστώντας την πλαστική σακούλα με την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα προστατεύουμε το περιβάλλον και δημιουργούμε την παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας.Στη Lidl Hellas είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, γι΄αυτό και μακροχρόνια πολιτική μας αποτελεί η μείωση της αλόγιστης χρήσης της πλαστικής σακούλας. Η χρήση της δεν αποτελεί μόνο ένα μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα, αλλά παράλληλα συνιστά απειλή για την πανίδα του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Για το σκοπό αυτό στη Lidl Hellas με στρατηγική απόφαση χρεώνουμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας στην Ελλάδα την πλαστική σακούλα με σκοπό η χρέωση αυτή να λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας στην αμέριστη χρήση της. Με τον τρόπο αυτό αλλά και μέσω άλλων πρωτοβουλιών που αναπτύσσουμε προς αυτή την κατεύθυνση παρακινούμε τους καταναλωτές να επιλέγουν επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες, προστατεύοντας το οικοσύστημά μας.

Ας αποτελέσει η Ημέρα του Περιβάλλοντος ένα έναυσμα για όλους μας, για να συμβάλουμε όλοι στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος με καθαρές ακτές!


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου