Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Τουρίστες κορόιδευαν κροταλία που ήθελε να ανέβει στο σκάφος μέχρι που τα… κατάφερεΠολλά είναι τα ευτράπελα που μπορούν να συμβούν σε ένα ταξίδι με ένα σκάφος και ουκ ολίγες οι φορές που ακόμα και επικίνδυνες καταστάσεις έχουν καταγραφεί στις κάμερες των επιβατών. Ως επικίνδυνο ευτράπελο μπορεί να χαρακτηριστεί λοιπόν η «επίσκεψη» που δέχτηκε μία παρέα τουριστών στο σκάφος τους σε λίμνη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η τετράδα είχε βγει για βόλτα στη λίμνη Φόλσομ όταν διέκρινε από μακριά κάτι να έρχεται γοργά προς το μέρος της. Και αμέσως η κάμερα άρχισε να γράφει. Ένας κροταλίας, κολυμπώντας σαν επαγγελματίας, φτάνει γοργά στα πλαϊνά του σκάφους. Το φίδι δείχνει αμέσως την πρόθεσή του να ανέβει σε αυτό και οι επιβαίνοντες γελούν με τις αποτυχημένες προσπάθειές του.

Τα γέλια τους ωστόσο μάλλον τους βγήκαν ξινά καθώς η ευχάριστη διάθεση μετατράπηκε σε πανικό όταν το έξυπνο ερπετό πήγε στο πίσω μέρος του σκάφους και ανέβηκε εν τέλει πάνω σε αυτό. Τότε επικράτησε χάος με φωνές να ακούγονται, οι οποίες παρακαλούσαν τον οδηγό να αυξήσει ταχύτητα μέχρι που τα απόνερα του σκάφους απομάκρυναν τον κροταλία προς ευχαρίστηση των τουριστών.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου