Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Ποιος παίκτης του «Survivor» δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση του «Survival»Για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις προτάσεις που έχει δεχτεί μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το μοντέλο και ηθοποιός, θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, όπως παραδέχεται στο περιοδικό Down Town και ιδανικά θα ήθελε να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι.

Όσο για το αν προσπαθεί να εξαργυρώσει την επιτυχία μετά την συμμετοχή του στο Survivor, λέει: «Προσπαθώ να το χειριστώ όσο καλύτερα μπορώ αλλά δεν λέω: "Α, πρέπει να κάνω πολλές εμφανίσεις". Θα μπορούσα να δουλεύω κάθε μέρα, αλλά δεν πάω παντού».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν θα πήγαινε στο «Survival» το ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει το Epsilon, ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε την εξής αποκάλυψη:

«Αυτές τις μέρες συζητάω για την παρουσίαση. Μου το πρότειναν και το σκέφτομαι. Εξετάζω κι άλλες προτάσεις και ψάχνω να βρω τι είναι καλύτερο για μένα».

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί προτάσεις από πρωινές εκπομπές αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δεχτεί κάποια κρούση: «Όχι, αλλά ακουγόταν πολύ αυτό. Λογικά θα δεχτώ κάποια κρούση. Ένα τηλέφωνο θα πέσει από τη Μενεγάκη ή Σκορδά. Μου το λένε όλοι» λέει στο περιοδικό.
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου