ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Κι όμως, χώρισε on air στην ελληνική tv -Απίστευτο στιγμιότυπο (video)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

Κι όμως, χώρισε on air στην ελληνική tv -Απίστευτο στιγμιότυπο (video)Εάν πιστεύατε πως είχατε δει τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση, πλανάστε, μιας και αυτό που έγινε στο
Happy Day είναι ένα πραγματικά σπάνιο σκηνικό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Κατερίνα Γκαγκάκη ανακοίνωσε τον χωρισμό της στο κοινό, αλλά και τον... σύντροφό της.

Η κα Γκαγκάκη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ ανακοινώνοντας παράλληλα και τον χωρισμό της.

Σε ερώτηση γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε μάθει κάτι για την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε: «Είμαι αρκετά χρόνια με κάποιον αλλά νομίζω δεν είναι τυχαίο… Όταν δεν μαθαίνει κανείς κάτι, νομίζω ότι δεν αισθάνεσαι την περηφάνια να βγεις να το φωνάξεις. Νομίζω ότι είναι ακριβώς η στιγμή που η ζωή θα μου φέρει μεγάλες αλλαγές την επόμενη χρονιά».

Οταν συνειδητοποίησε τι έκανε, χαμογέλασε αμήχανα και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μόλις ανακοίνωσα έναν χωρισμό από την τηλεόραση! Αυτά τα πράγματα δεν πιάνεις τον άλλον εξαπίνης. Όταν βλέπεις σχέσεις που είναι on off και λίγο σέρνονται με τα χρόνια, το καταλαβαίνεις όταν ξεφτίζουν και πολλές φορές κάποιος πρέπει να πάρει την απόφαση».


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου