ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Τρία (3) νέα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες μέρες στον νομό Κοζάνης


Το 1ο: Eπιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην
Πτολεμαϊδα ανησυχεί ήδη τους εκεί τοπικούς φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, πρόκειται για άντρα, ηλικίας 66 ετών, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε επισκεφθεί τη Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια την Τσεχία, ενώ ιχνηλατούνται οι επαφές του.

Και δεύτερο κρούσμα κορωνοιού επιβεβαιώνεται το Σάββατο, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia,πρόκειται για τη σύζυγό του 66χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται ήδη με κορωνοιο, έχοντας έρθει από την Τσεχία.

Τρίτο κρούσμα κορωνοιού μέσα σε δύο μόλις μέρες καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κοζάνη, σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia. Πρόκειται για άντρα ηλικίας 57 ετών, ο οποίος φέρεται να ήρθε στην περιοχή μας από την Πρεβεζα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και, έχοντας συμπτωματολογία, προσήλθε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο την Παρασκευή όπου και έδωσε δείγμα, το οποίο ήταν τελικά οριακά (με χαμηλό ιικό φορτίο) θετικό.

Tι λέει η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου για τον 57χρονο από την Πρέβεζα που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Κοζάνη





Όπως έγινε γνωστό από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 εξετάσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης άνδρας 57 ετών ως ύποπτο κρούσμα για τον Κορωνοϊό Covid 19 .

Το δείγμα βρέθηκε οριακά θετικό.

Το περιστατικό που παραμένει ασυμπτωματικό, παρακολουθείται από την ειδική ομάδα των λοιμωξιολόγων του Νοσοκομείου και παραμένει σε καραντίνα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Κοζάνης, απ’ όπου κατάγεται.

Ο 57χρονος είναι υπάλληλος Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.

Από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας έχουν ήδη διενεργηθεί οι πρώτες ιχνηλατήσεις, τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο φιλικό του περιβάλλον.

Οι ιχνηλατήσεις συνεχίζονται από τις Διευθύνσεις Υγείας Περιφέρειας και Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.


kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου