ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Έτοιμος να γράψει ιστορία στο κατάμεστο Καραϊσκάκη

 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα με έναν και μόνο στόχο. Να υπερασπιστεί το υπέρ του

4-2 του πρώτου αγώνα στο Μπέρμιγχαμ και να κλείσει θέση στον τελικό του Europa Conference League στην «Opap Arena», γράφοντας ακόμη μία «χρυσή» στην ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την ομάδα του Ουνάι Έμερι στον δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Europa Conference League και θέλουν μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνη που έκαναν πριν από μια βδομάδα στην Αγγλία και κατατρόπωσαν τους «χωριάτες».


 
 

Ο Ολυμπιακός πριν από μία εβδομάδα πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση, επικρατώντας 4-2 της Άστον Βίλα. Προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Ελ Κααμπί, είδε τους γηπεδούχους να απαντάνε και να ισοφαρίζουν, αλλά συνέχισε να παίζει επιθετικά και να πρεσάρει ψηλά, ψάχνοντας το γκολ. Βρήκε το τρίτο άμεσα με το πέναλτι του Μαροκινού, ενώ ο Έσε διαμόρφωσε το τελικό σκορ προκαλώντας… αμόκ στον κόσμο της ομάδας.

Το επικό 4-2 του Ολυμπιακού, που είχε την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πανηγυρίστηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το Μπέρμιγχαμ, όμως ο Βάσκος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει ακόμη ένα… ημίχρονο το ζευγάρι για να βγει η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στον τελικό της 29ης Μαϊου.

Η Άστον Βίλα από τη μεριά της προέρχεται από δεύτερη στη σειρά ήττα, αφού μετά από αυτή από τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε και από την Μπράιτον στο «Άπεξ» με 1-0. Σαν να μην έφτανε η ήττα, ο Έμερι είδε και τον Ρότζερς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμό, με τον νεαρό εξτρέμ να είναι αμφίβολος. Το ίδιο συμβαίνει και για τους Τζανιόλο, Τίλεμανς και Ντίμπου Μαρτίνες, με τον τελευταίο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί στη ρεβάνς, ενώ κανονικά αναμένεται να παίξει ο Μαρτίνες κάτω από τα δοκάρια, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι πιθανές ενδεκάδες


 
 

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι – Ιμπόρα, Έσε – Φορτούνης, Τσικίνιο, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Άστον Βίλα (Έμερι): Μαρτίνες – Κόνσα, Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντίνιε – Λουίς, ΜακΓκιν, Κας, Μπέιλι – Ντιαμπί, Γουότκινς.

to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου