Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του - "Δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα"

Στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας.Λίγη ώρα μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές και θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η ανακρίτρια που χειρίζεται τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του δικηγόρου, έκρινε πως ο κατηγορούμενος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Μετά την προχθεσινή του απολογία, ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους να φύγει από το σπίτι που έμενε με την 37χρονη δικηγόρο, να μην επικοινωνεί μαζί της και να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.


 
 

Η απόφαση της δικαστικής λειτουργού αφορά το χθεσινοβραδυνό περιστατικό στο σπίτι του ποινικολόγου και της συζύγου του και παθούσας. Στο συγκεκριμένο σπίτι πήγαν χθες η πρώην συζύγος του δικηγόρου, η κόρη του και ένας δικηγόρος, συνεργάτης του γραφείου του, με στόχο να πάρουν πράγματα του κατηγορούμενου. Ωστόσο, η μετάβαση των τριών αυτών προσώπων στο σπίτι της 37χρονης δικηγόρου κατέληξε με μηνύσεις από την πλευρά του θύματος του ξυλοδαρμού.

Σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η γνωστοποίηση στην ανακρίτρια όσων έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, από την πλευρά της κ. Πολυζωγοπούλου, ώστε εφόσον κρίνει η δικαστική λειτουργός να αντικατασταθούν οι περιοριστικοί όροι με προσωρινή κράτηση.
"Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό"

Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος λίγο πριν παραδοθεί επανέλαβε ότι η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή, ευχήθηκε να γυρνούσε τον χρόνο πίσω, δήλωσε ότι θα τιμωρηθεί για την πράξη που έκανε, αλλά υποστήριξε ότι δεν απείλησε χθες τη σύζυγό του, καθώς και ότι δεν φανταζόταν πως θα δημιουργούσε πρόβλημα στη σύζυγό του η επίσκεψη της πρώην συζύγου του και της κόρης του.

"Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο, τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου. Φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Η ευθύνη είναι δική μου, δεν είναι οικογενειακή" πρόσθεσε.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου