ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ο Λαυρεντιάδης επιθυμεί το 45% της ΠΑΕ Ολυμπιακός

 
Συζητήσεις ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τη συμμετοχή του δεύτερου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ».... Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο επιχειρηματιών έχουν να κάνουν με το αδιάθετο ποσοστό στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και το οποίο μεταφράζεται στο ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ (από τα 26 εκατομμύρια ευρώ που είναι η αύξηση).
Αν ο Λαυρεντιάδης αποφασίσει τελικά να το καλύψει, τότε θα αυξηθεί το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο από 10% στο 20%. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, ο 37χρονος φέρεται να θέλει να μπει πιο δυναμικά στο μετοχικό σχήμα, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας με τον Σωκράτη Κόκκαλη (από 45% ο καθένας), σενάριο στο οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίζεται θετικός.
Να σημειωθεί ότι ο Λαυρεντιάδης έχει ήδη στην κατοχή του το 50% του Καραϊσκάκη, ενώ για να γίνει κάτοχος του 45% της ΠΑΕ, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ.
Η κουβέντα θα διαρκέσει για αρκετό καιρό και ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, όταν και θα μπει σε εφαρμογή ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου