ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Τραγωδία στο Λιτόχωρο - Νεκρή βρέθηκε 38χρονη γυναίκα που αγνοείτο από χθες το βράδυ όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε , παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά...

Τραγωδία στο Λιτόχωρο 




Νεκρή εντοπίστηκε γύρω στις 10.30 το πρωί η 38χρονη γυναίκα που τα ξημερώματα της Κυριακής παρασύρθηκε από ορμητικά νερά, στο Λιτόχωρο Πιερίας, την ώρα που μαζί με τον 40χρονο σύζυγό της επιχειρούσαν να διασχίσουν με το αυτοκίνητό τους γέφυρα του ποταμού Ενιππέα... Ο 40χρονος, στρατιωτικός στο επάγγελμα, εντοπίστηκε σώος γύρω στις 7.30 το πρωί, σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που είχε παρασυρθεί το αυτοκίνητό του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Οπως έγινε γνωστό από το Πυροσβεστικό Σώμα, οι δύο επιβάτες βγήκαν από το όχημά τους σπάζοντας τα τζάμια του και ο 40χρονος κατάφερε μετά να γαντζωθεί πάνω σε βράχο του ποταμού.
Η άτυχη γυναίκα, επίσης στρατιωτικός και μητέρα δύο παιδιών, ανασύρθηκε νεκρή στις 10.30 το πρωί της Κυριακής σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το σημείο που το ζευγάρι είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.
Το τραγικό περιστατικό την ώρα που εκδηλωνόταν, παρατήρησε οδηγός που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του θύματος. Ειδοποίησε αμέσως την πυρισβεστική και αμέσως ξεκίνησαν πολύωρες έρευνες της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης-Λιτοχώρου και στρατιωτών της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου.

Σπύρος Κουντούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου